Charterresor

Billig långtidssemester i solen – lågprisöversikt

Drömmer du om en långtidssemester i solen – gärna för en rimlig summa pengar? Och är du flexibel i förhållande till reseperioder? Nu kan du få hjälp till att hitta din önskesemester. Här hittar du nämligen minst 50 billiga långtidsresor till en rad populära soldestinationer med avresa inom de kommande sex månaderna.

Mallorcas bästa stränder

Mallorcas bästa stränder – tips och inspiration

Mallorca är Medelhavets evigt populära stjärna. Strålande solsken, hänförande stränder, höga berg och oexploaterade bergsbyar – det finns många orsaker till Mallorcas popularitet. En av osakerna trumfar alla andra: öns vackras kust. Med det stora urvalet av stränder är det en bra idé att på förhand planera vilka stränder du vill besöka på din semester på Mallorca.

billiga 2 veckors charterresor

Billiga 2 veckors charterresor

Är du på jakt efter en 14 dagars charterresa och ska den vara så billig som möjligt? Här hittar du minst 100 av de billigaste 2 veckors charterresorna med avresa inom de kommande två månaderna.

all inclusive resor i november

Billiga 3* och 4* All Inclusive-resor i november

Behöver du en vecka eller två i solen då du bara kan slappna av och inte ska tänka på att ta dig ut på stan för att hitta en plats för att inta din nästa måltid? Då kanske All Inclusive är något för dig eftersom du får alla måltider serverade på hotellet. Här hittar du de billigaste 3* och 4* All Inclusive-resorna i november

all inclusive resor i december

Billiga 3* och 4* All Inclusive-resor i december

Drömmer du dig bort till sydliga breddgrader i julmånaden? Och vill du njuta av exotiska måltider i stället för dopp i grytan och julskinka? Vad sägs om att välja en All Inclusive-resa där du både kan åka till kända vinterresmål och mer exotiska charterpärlor? Här hittar du de billigaste 3* och 4* All Inclusive-resorna i december.

okända grekiska öar

5 mindre kända grekiska öar – upptäck en ny favorit

Den grekiska övärlden består av tusentals större och mindre öar varav de mest kända är Kreta, Rhodos och Santorini. Men om du känner dig äventyrlig och gärna vill resa till mindre kända öar i Grekland så har vi några förslag till dig: Naxos, Skiathos, Karpathos, Thassos och Kefalonia. Läs mer om dessa mindre kända grekiska öar och upptäck en ny favorit.