Sista minuten-resor, paketresor och reseerbjudanden

Är du på utkik efter en paketresa, så har vi på Travelmarket många alternativ för hur du kan hitta sista minuten-resor, flyg+hotell och många andra reseerbjudanden.

Skräddarsy din egen resa

Om du vill arrangera resan själv, så kan du endera söka efter flygbiljetter och hotell eller söka på båda två samtidigt genom att använda vår sökning för paketresor.

sista minuten-resorVarje sökning har sina för- och nackdelar.

Söker du efter flygbiljetter och hotell var för sig och därmed kombinerar din resa helt själv, får du följande fördelar:
* Alla lågprisflyg är inkluderade
* Du får det största möjliga urvalet av hotell

Använder du däremot vår sökning för paketresor (flyg+hotell) har du fördelen att resan täcks av Rese- garantilagen, som gäller när du köper flyg och hotell som en samlad enhet. Ibland kan det till och med vara billigare att köpa en paketresa än att köpa hotell och flyg separat.

Färdiga charter- och paketresor

Du kan också söka efter en paketresa där en resebyrå står för hela din resa. På det sättet får du den största tryggheten och oftast är det enda du behöver göra är att beställa resan.

paketresorPå Travelmarket hittar du tre olika sorters färdiga paketresor: sista minuten-resor, charterresor och temaresor.

Sista minuten-resor borde egentligen kallas för restplatser eller resresor. Det är de resor som resebyråerna inte har kunnat sålt och som därför säljs till ett lågt pris.

Charterresor – åk iväg på chartersemester och njut av solen vid poolen eller stranden.

 

Om du vill åka på safari, storstadssemester, kryssning, spahelg eller rundresa så kan du hitta din resa i vår sökning för temaresor. Här finns ett stort urval av paketresor från många olika resebyråer.

Lycka till med att hitta din drömresa!

Toppfoto av (c) istockphoto
Par vid laptop (c) istockphoto / 4774344sean
Flera generationer på semester (c) istockphoto / GlobalStock