Par sjekker inn ved selvbetjeningsautomat på flyplass - moderne arkitektur

Billiga flygbiljetter från Bromma till Billund.

Bra!
Du har nu prisgaranti
på denna sökning!
Avresa från
Destination
Avresa
 
Hemresa
 
Avresa från
Destination
Avresa
 
 
 
 
 
Resenärer
1 vuxen
Vuxna
-
Barn
-
Barnets ålder 1
-
Barnets ålder 2
-
Barnets ålder 3
-
Barnets ålder 4
-
Barnets ålder 5
-
Barnets ålder 6
-
Barnets ålder 7
-
Barnets ålder 8
-
Barnets ålder 9
-
Sök
Resetyp:Retur
  • Retur
  • Enkel resa
  • Flera resmål
Biljettyp:Ekonomi
  • Ekonomi
  • Ekonomi plus
  • Business Class
  • Första klass

Från Bromma till Billund

Billund är en stad i Jylland, västra Danmark med drygt 8000 invånare. Dess mest kända attraktion är Legoland, men här finns betydligt mer att upptäcka! Man finner både intressant kultur, och flera festligheter runt om i tätorten. Denna stad är ett paradis för barnen, och ger garanterat hela familjen en oförglömlig resa!

Legoland och Lalandia

Legoland räknas som en av de mest populära temaparkerna i världen. Varje år gästas Legoland av ca 2 miljoner besökare från alla världens hörn. Parken bjuder på mer än 50 olika åk-attraktioner och aktiviteter. Du finner också flera spektakulära miniland som är helt uppbyggda av legoklossar. För övernattning så rekommenderas Legoland Village- ett familjevänligt hostel som är beläget nära Legoland.

I närheten av Legoland finns också det berömda vattenlandet Lalandia som lockar med sina vattenrutschbanor, inomhus-och utomhuspooler och bubbelpooler. Det finns också en bowlinghall, minigolf, ett flertal lekplatser, samt en mängd andra spännande aktiviteter. Bokar man ett semesterhus på Lalandia så får man fri tillgång till alla aktiviteter på anläggningen.

Rik kultur i Billund

För den som är intresserad av konst och kultur, så rekommenderas det att besöka museet “Karensminde Agricultural Museum”. Detta fantastiska museum visar hur man levde tillbaka i tiden på 1700-talet. Vill man kliva ännu längre tillbaka i tiden så rekommenderas ett besök på ”Royal Jelling”, där man får följa berättelser om hur vikingarna levde. Detta är också uppskattat bland barnen då de får möjlighet till att klä ut sig och lära sig runskrift. Vill man se fantastisk konst och målningar så ska man inte missa att besöka ”Billund Museum”.

Billunds flygplats räkans som den näst största i Danmark, och den ligger nära till Legoland. I Billund finns 8 hotell, och alla dessa ligger inom en 15 minuters biltur till Legoland. Boka dina billiga flygbiljetter från Bromma till Billund redan idag!