Billige flybilletter til Rønne på Bornholm

Billiga flygbiljetter till Rønne (Bornholm)

Avresa från
Destination
Utresa
Hemresa
Resetyp: Retur
Biljettyp: Ekonomi
Flera avreseplatser
Vi jämför flygpriser från... ... och många, många fler.
»»Rønne (Bornholm)

Res med billiga flygbiljetter till Rønne på Bornholm

Rønne er Bornholms största stad med ca 14,000 invånare. Rønne är en viktig hamnstad och om du kommer seglande hit möts du av Rønne Havn och den vackra kyrkan Nicolai Kirke. Den idylliska hamnen är full av liv och människor. Du finner både trevliga restauranger och glassbarer längs med vattnet. Med sina kullerstensgator, korsvirkeshus och intressanta museer, lockar staden till sig besökare främst från Danmark, Tyskland, Sverige och Polen. Res till Rønne på Bornholm med billiga flygbiljetter!

Rønne på Bornholm – Öns kulturella huvudstad

Rønne har varit en kunglig stad sedan mer än 675 år tillbaka, och räknas idag som Bornholms viktigaste centrum för handel. Rønne har en intressant historia med både tyskt och svenskt inflytande.

Det rekommenderas at ta en promenad till den gamla stadsdelen och se på de vackra husen från tidigt 1900-tal. Här finns flera pittoreska kullerstensgator och låga timmer hus. Två utmärkande gator är Laksegade och Storegade, som innehåller många historiska hus som en gång var hem åt köpmän och adelsmän.

St Torv är det livliga torget där man på marknadsdagar kan se den lokala befolkningen sälja hemodlade grönsaker och vackra granit smycken. Man brukar också säga att staden är Bornholms kulturella huvudstad då den bjuder på Danmarks äldsta teater och Bornholm Konserthus. Du finner också många utställningar med konst, glas och handgjorda porslinsfigurer. Rønne är centrum för resor runt hela ön, och man bör inte missa att ta båten till Danmarks sydligaste punkt: Christiansö.

Bornholm är ön med den fantastiska naturen, och den innehar vita sandstränder och klippiga kuster. Gör gärna en rundtur på ön och besök Europas största medeltida fästning, Hammershus.

Andra sevärdheter på ön är den pampiga kyrkan från medeltiden, traditionella väderkvarnar och dess sill-rökeri. Åk med billiga flygbiljetter till Rønne på Bornholm och upplev denna pärla i Östersjön.

Hitta resan till Rønne (Bornholm) här

Reseerbjudanden
Reseerbjudanden
Hitta billiga resor till hela världen
Resesökmotorn Travelmarket.se söker bland fler än 1000 hemsidor för att hitta de bästa och billigaste resorna till dig.
 
Välj upp till 4 avreseflygplatser
Prioriterad avreseflygplats
Skriv in din prioriterade flygplats i fältet ovan så hittar vi de omkringliggande flygplatserna.
Spara
Travelmarket använder cookies till statistik, igenkänning m.m. Visa mer information. OK