Flybilletter til København

Billiga flygbiljetter till Köpenhamn

Bra!
Du har nu prisgaranti
på denna sökning!
Avresa från
Destination
Avresa
 
Hemresa
 
Avresa från
Destination
Avresa
 
 
 
 
 
Resenärer
1 vuxen
Vuxna
-
Barn
-
Barnets ålder 1
-
Barnets ålder 2
-
Barnets ålder 3
-
Barnets ålder 4
-
Barnets ålder 5
-
Barnets ålder 6
-
Barnets ålder 7
-
Barnets ålder 8
-
Barnets ålder 9
-
Sök
Resetyp:Retur
  • Retur
  • Enkel resa
  • Flera resmål
Biljettyp:Ekonomi
  • Ekonomi
  • Ekonomi plus
  • Business Class
  • Första klass

Billiga flygresor till Köpenhamn (Kastrup)

Ovanstående priser har hittats av våra användare under de senaste 30 dagarna och kan ha ändrats.

Upptäck Nordens största huvudstad - Köpenhamn

Är du ute efter billiga flygbiljetter till Köpenhamn? Då har du hamnat rätt, för vi har här på Travelmarket.se specialiserat oss på att hitta de absolut billigaste flygbiljetterna.

Knappa in några få kriterier i vår sökmotor, och du får därefter en resultatlista med olika reseföretag som erbjuder flygbiljetter till Köpenhamn. Du är bara ett musklick bort från en skön semestervecka i solen, eller kanske en långhelg till någon storstad.

Har du någonsin utforskat Köpenhamn på riktigt? Har du gått på upptäckt och lekt turist i Nordens största huvudstad, eller är Köpenhamn endast synonymt med Kastrup? Det kan varmt rekommenderas att besöka vår granne i väst. Köpenhamn är tveklöst en av norra Europas mest intressanta storstäder, och här finns mer än bara Tivoli och rød pølse.

Tivoli är som bekant en av Köpenhamns verkliga klassiker, och fungerar dessutom året runt. På sommaren är det gälla skrik, kill i magen och glass som gäller. Under hösten kommer Halloween med allt vad det innebär, och sedan dyker tomtenissarna upp kring juletid. Tivoli är, har varit, och kommer förmodligen förbli Köpenhamns absolut mest populära attraktion för både barn och vuxna, men staden har också många andra spännande och historiska sevärdheter, som man kanske lätt missar. Har du exempelvis sett Rundetårn, Amalienborg och Den lilla sjöjungfrun? Nyhavn och Islands Brygge? Christiania och Amager? Beställ ett par billiga flygbiljetter till Köpenhamn och gå på upptäckt i vårt grannlands kosmopolitiska och progressiva huvudstad. Det finns förmodligen mer att upptäcka här än du tror.

Vill du tillfredsställa shoppingbegäret, så bjuder Köpenhamn på en mängd möjligheter. Illum, Magasin och Strøget – det är tidlösa frestelser som heter duga. Tar du en promenad längs Strøget så upptäcker du också att Köpenhamn har flera internationellt populära designbutiker, som Louis Vuitton och Gucci. För att göra storstadsupplevelsen fulländad så kan du slinka in på något av Köpenhamns många och trendiga kaféer, beställa en kaffe latte och koppla av i storstadsbruset.

Från korv med bröd till gourmet – matupplevelser finns det gott om i Köpenhamn. Smaka på en klassisk rød pølse vid Rådhuspladsen, eller njut en gastronomisk upplevelse av sällan skådat slag på den världsberömda restaurangen Noma. Kom dock ihåg att boka bord – i god tid.

Bjud in din partner, kompis, man, fru, pojkvän eller flickvän till en oförglömlig upplevelse i en av Nordeuropas mest intressanta storstäder. Flera svenska flygplatser har reguljärflyg till vårt grannland i väst, och det är inte svårt att hitta billiga flygbiljetter till Köpenhamn.

Travelmarket önskar dig en riktigt skön semester!

Mest populära flygplatserna i Danmark

Hitta billiga resor till hela världen
Prisjämförelsesajten Travelmarket.se söker bland fler än 1000 hemsidor för att hitta de bästa och billigaste resorna till dig.