Aalborg - Nordjylland hovedstad

Billiga flygbiljetter till Aalborg

Avresa från
Destination
Utresa
Hemresa
Resetyp: Retur
Biljettyp: Ekonomi
Flera avreseplatser
Vi jämför flygpriser från... ... och många, många fler.

Ålborg – norra Danmarks huvudstad

Aalborg, eller som vi i Sverige säger; Ålborg – är Nordjyllands regionala huvudstad, och bjuder på lite av varje, oavsett om man reser som par eller en hel familj. Ålborg är en mångsidig stad, och här finns gott om upplevelser för alla åldersgrupper. Som Danmarks fjärde största stad råder här inte heller de turistpriser man ofta finner i Köpenhamn eller andra större danska städer. Med en väl trafikerad flygplats är det inte heller svårt att hitta billiga flygbiljetter till Ålborg.

Vitt skilda ämnen som sport, shopping, restauranger, exotiska djur och en värld av kulturella upplevelser – Ålborg är en stad som har det mesta!

Ålborg för barnfamiljen
Drömmer man om en tur till en trygg destination, där barnen kan leka fritt, och fylla dagarna med spännande upplevelser, så är Ålborg definitivt ett bra resmål för hela familjen. Stadens mångsidighet gör att varje familjemedlem enkelt finner något som tilltalar och tillfredsställer, oavsett om man åker på en kort weekend-resa, eller gör en längre semester av sin vistelse i Ålborg.

Både stora och små brukar uppskatta Ålborg Zoo, där speciellt de enorma isbjörnarna lockar många, men Ålborg bjuder på allt från äventyrliga vattenland med vattenrutschkanor, till avkopplande bowling och fartfylld gokart. Med ett varierat utbud kan du enkelt se till att ingen i familjen behöver bli uttråkad under semestern i Ålborg.

Ålborg med kompisgänget eller partnern
Det är dock inte bara barnfamiljer som är garanterade minnesvärda upplevelser i Ålborg. Denna mångsidiga stad bjuder på en brokig samling mysiga kaféer, gemytliga barer och ett ordentligt utbud av inbjudande restauranger. I Ålborg finner man dessutom flera intressanta museer, som KUNSTEN Museum of Modern Art Aalborg, samt det fantastiska kulturcentret UTZON.

För dig som gillar shopping finns gott om möjligheter i Ålborg, så om du funderar på att uppgradera garderoben så kan du ta tillfället i akt när du besöker Ålborg. Här finns allt från stora köpcentrum till små mysiga klädbutiker och second hand. Innan du lämnar Ålborg får du inte missa att känna på atmosfären runt Jomfru Ane Gade. Ålborg har ett fantastiskt och livligt folkliv, och i centrala staden finns gott om delikata restauranger som serverar ett rikt utbud med både lokala och internationella läckerheter.

Ett minne för livet kanske börjar med en billig flygbiljett till Ålborg …

Hitta resan till Aalborg här

 
Hitta billiga resor till hela världen
Resesökmotorn Travelmarket.se söker bland fler än 1000 hemsidor för att hitta de bästa och billigaste resorna till dig.
 
Välj upp till 4 avreseflygplatser
Prioriterad avreseflygplats
Skriv in din prioriterade flygplats i fältet ovan så hittar vi de omkringliggande flygplatserna.
Spara
Travelmarket använder cookies till statistik, igenkänning m.m. Visa mer information. OK