Nytorv og Boulevarden i Aalborg med byggnader, människor som går, och en röd buss.

Billiga flygbiljetter till Aalborg

Bra!
Du har nu prisgaranti
på denna sökning!
Avresa från
Destination
Avresa
 
Hemresa
 
Avresa från
Destination
Avresa
 
 
 
 
 
Resenärer
1 vuxen
Vuxna
-
Barn
-
Barnets ålder 1
-
Barnets ålder 2
-
Barnets ålder 3
-
Barnets ålder 4
-
Barnets ålder 5
-
Barnets ålder 6
-
Barnets ålder 7
-
Barnets ålder 8
-
Barnets ålder 9
-
Sök
Resetyp:Retur
  • Retur
  • Enkel resa
  • Flera resmål
Biljettyp:Ekonomi
  • Ekonomi
  • Ekonomi plus
  • Business Class
  • Första klass

Ålborg – norra Danmarks huvudstad

Aalborg, eller som vi i Sverige säger; Ålborg – är Nordjyllands regionala huvudstad, och bjuder på lite av varje, oavsett om man reser som par eller en hel familj. Ålborg är en mångsidig stad, och här finns gott om upplevelser för alla åldersgrupper. Som Danmarks fjärde största stad råder här inte heller de turistpriser man ofta finner i Köpenhamn eller andra större danska städer. Med en väl trafikerad flygplats är det inte heller svårt att hitta billiga flygbiljetter till Ålborg.

Vitt skilda ämnen som sport, shopping, restauranger, exotiska djur och en värld av kulturella upplevelser – Ålborg är en stad som har det mesta!

Ålborg för barnfamiljen
Drömmer man om en tur till en trygg destination, där barnen kan leka fritt, och fylla dagarna med spännande upplevelser, så är Ålborg definitivt ett bra resmål för hela familjen. Stadens mångsidighet gör att varje familjemedlem enkelt finner något som tilltalar och tillfredsställer, oavsett om man åker på en kort weekend-resa, eller gör en längre semester av sin vistelse i Ålborg.

Både stora och små brukar uppskatta Ålborg Zoo, där speciellt de enorma isbjörnarna lockar många, men Ålborg bjuder på allt från äventyrliga vattenland med vattenrutschkanor, till avkopplande bowling och fartfylld gokart. Med ett varierat utbud kan du enkelt se till att ingen i familjen behöver bli uttråkad under semestern i Ålborg.

Ålborg med kompisgänget eller partnern
Det är dock inte bara barnfamiljer som är garanterade minnesvärda upplevelser i Ålborg. Denna mångsidiga stad bjuder på en brokig samling mysiga kaféer, gemytliga barer och ett ordentligt utbud av inbjudande restauranger. I Ålborg finner man dessutom flera intressanta museer, som KUNSTEN Museum of Modern Art Aalborg, samt det fantastiska kulturcentret UTZON.

För dig som gillar shopping finns gott om möjligheter i Ålborg, så om du funderar på att uppgradera garderoben så kan du ta tillfället i akt när du besöker Ålborg. Här finns allt från stora köpcentrum till små mysiga klädbutiker och second hand. Innan du lämnar Ålborg får du inte missa att känna på atmosfären runt Jomfru Ane Gade. Ålborg har ett fantastiskt och livligt folkliv, och i centrala staden finns gott om delikata restauranger som serverar ett rikt utbud med både lokala och internationella läckerheter.

Ett minne för livet kanske börjar med en billig flygbiljett till Ålborg …

Mest populära flygplatserna i Danmark

Populära resmål i Norra Europa