Charterresor  till Sunny Beach

Charterresor till Sunny Beach

Billiga resor till Sunny Beach

Populära Sunny Beach

Bedöm resmål
4,6
(68 omdömen)
Sunny Beach är den ort i Bulgarien som man ska besöka om fest står högst upp på listan. Varje år flockas turisterna här och staden pulserar om natten. Vill man verkligen festa så är Sunny beach det självklara valet!

Sunny Beach är på dagtid det perfekta stället för sol, bad, shopping och andra roliga aktiviteter. På kvällen förvandlas orten till en riktig partymetropol. Här finns ett stort utbud av diskotek, caféer och barer. Staden har växt fram som en av Europas bästa strand-partystäder och konkurrerar nu i toppen med bland annat Ibiza och Ayia Napa.

Stranden är en av de viktigaste orsakerna till Sunny Beach berömmelse. Den sju kilometer långa stranden är en av de längsta runt det Svarta Havet. Den är, precis som i de flesta före detta öststaterna, välskött och med mycket goda faciliteter.

Fullt av aktiviteter i Sunny Beach för den äventyrslystneDet finns gott om möjligheter att hitta på roliga aktiviteter. Sunny Beach är inte bara ett ställe för unga partysugna, det passar även barnfamiljer då aktiviteter finns för alla typer. Är man sugen på en heldagsutflykt så är Jeepsafari ett riktigt roligt alternativ. Men åker jeep uppe i Balkanbergen längs vägar som inte vanliga bilar klarar av. Jeepsafari sammanför aktion med fantastisk natur och blir en omväxlande dag. Dessutom kan man prova på att själv köra fyrhjuling i bergen eller ta en ridtur på hästar.

En annan heldagsutflykt man kan ta är till Aqua Paradise. Det är stort och nytt vattenland som ligger precis utanför Sunny Beach. Det finns dessutom flera arrangörer som har så kallade båtfester eller minikryssningar. Till ett förmånligt pris kan du kombinera sol, fest och dessutom lära känna nya personer.

Charterresor till Sunny Beach är ett häftigt resmål med fullt av möjligheter, och på grund av att det är så billigt så kan man prova på allt möjligt på disse charterresor.

Charterbolag med charterresor till Sunny Beach

Billiga charterresor med Escapeaway
Billiga charterresor med Nazar
Hitta billiga resor till hela världen
Prisjämförelsesajten Travelmarket.se söker bland fler än 1000 hemsidor för att hitta de bästa och billigaste resorna till dig.