Resguide till Chennai (Madras)

Fakta

Top
Lokalt namn
Chennai
Invånare
5.900.000
Tidszon
När klockan är 12.00 i Sverige (sommartid), är den 15.30 i Chennai. När klockan är 12.00 i Sverige (vintertid), är den 16.30 i Chennai.

Bästa restid

Top
Den bästa tiden att besöka Chennai är från januari till september.

Reselitteratur

Top
Chennai- Everything you Never Wanted to Know About This Glorious City

Kultur och underhållning

Top
Från mitten av december till mitten av januari är det Carnatic Music & Dance festival, i december eller januari hålls också Kalakshetra Arts festival, en festivalen om kulturella konstverk.

Övernattning / Hotell

Top
Det finns goda övernattningsmöjligheter i Chennai, där finns billiga vandrarhem, mellanklasshotell och gästhus och dyra lyxhotell. Beställ hotell i Chennai (Madras) här

Lokal transport

Top

Taxi

Det kör många taxibilar i staden, de använder sällan taxameter, så man bör förhandla om priset. En billigare lösning är att åka med autorickshaw.

Övrig transport

Chennai har ett gott utvecklat bussystem som täcker i stort sett hela staden, vidare kör det tåg till flera områden i staden.
Reseerbjudanden
Hitta billiga resor till hela världen
Prisjämförelsesajten Travelmarket.se söker bland fler än 1000 hemsidor för att hitta de bästa och billigaste resorna till dig.
Travelmarket använder cookies till statistik, igenkänning och för att rikta annonser. Genom att fortsätta accepterar du vår användning av cookies. Läs mer. OK