Covid-19 - UD:s reseinformation

Sevärdheter Chicago

Resetyp Stockholm Göteborg Malmö
Charter (flyg+hotell) Från 8 347:- - -
Priserna är givna per person

Sevärdheter

Chicagos Konstinstitut (Chicago)
För konstintresserade är Art Institute of Chicago orsak nog att besöka staden. Institutet är ett av världens mest imponerande gallerier med utsökta utställningar. The Art Institute of Chicago sitter bland annat inne med konst från senaste 5000 tusende åren.
Field Museum of Natural History (Chicago)
Field Museum of Natural History hyser mer än 2o miljoner konstföremål, häribland mumier, uppstoppade djur och dinosaurier. Man kan gå flera olika rundvandringar i museet, en av dem tar en med till Afrika där man går genom dammiga byar och enorma sanddyner. En annan tur kan gå till en egyptisk gravkammare som innehåller 23 mumier.
Magnificent Mile Avenue (Chicago)
Magnificent Mile är en aveny som går från Chicago floden till Lincoln Park. Gatan är känd för att vara ett shoppingparradis där man kan få allt från det senaste designermodet till hemstickade halsdukar. En av de mest berömda byggnaderna på "Mag Mile" är the Tribune Tower som är hemmet f¨r den Pulitzer-pris vinnande tidningen Chicago Tribune.

Område och stadsguider

Område: 
Ort: 
Reseerbjudanden
Hitta billiga resor till hela världen
Prisjämförelsesajten Travelmarket.se söker bland fler än 1000 hemsidor för att hitta de bästa och billigaste resorna till dig.