Find din flybillet til Egypten her

Billiga flygbiljetter till Egypten

Bra!
Du har nu prisgaranti
på denna sökning!
Avresa från
Destination
Avresa
 
Hemresa
 
Avresa från
Destination
Avresa
 
 
 
 
 
Resenärer
1 vuxen
Vuxna
-
Barn
-
Barnets ålder 1
-
Barnets ålder 2
-
Barnets ålder 3
-
Barnets ålder 4
-
Barnets ålder 5
-
Barnets ålder 6
-
Barnets ålder 7
-
Barnets ålder 8
-
Barnets ålder 9
-
Sök
Resetyp:Retur
  • Retur
  • Enkel resa
  • Flera resmål
Biljettyp:Ekonomi
  • Ekonomi
  • Ekonomi plus
  • Business Class
  • Första klass

Billiga flygresor till Egypten

Ovanstående priser har hittats av våra användare under de senaste 48 timmar och kan ha ändrats.

Historiska Egypten

Pyramider, hieroglyfer, mumier, öken, fantastiska tempel och en urgammal och imponerande kultur. Färgglada koraller och fiskar, och kryssning på världens längsta flod. Om du hittar billiga flygbiljetter till Egypten så kommer du knappast att få tråkigt.

Kairo

Egyptens huvudstad bjuder först och främst på Egyptiska Museet och de tre stora pyramiderna vid Giza. Om du vill förstå Egyptens historia kan det varmt rekommenderas att börja på Egyptiska Museet i centrala Kairo. Här får du en fin inblick i Kairos historia, och här kan du också beskåda massor av mumier. Inte minst kan du här också se den berömda begravningsmasken i guld och alla andra gyllene tillhörigheter som man funnit i Tutankhamons grav.

I utkanten av Kairo ligger de tre pyramiderna vid Giza. Pyramiderna är de enda av världens sju underverk som fortfarande finns kvar. Att besöka pyramiderna är en enorm upplevelse, som man verkligen bör uppleva minst en gång i sitt liv. Se till att få möjligheten att själv vandra runt i området, så att du i lugn och ro kan uppleva dessa fantastiska byggnationer.

Luxor med dal och tempel

Längre nere längs Nilen ligger den lilla staden Luxor, som är centrum för utforskning av en lite senare period av Egyptens historia. Här finner du bland annat Konungarnas dal och Drottningarnas dal, samt Luxortemplet och det helt fantastiska Karnaktemplet. I de två dalarna kan du besöka en rad kunga- och drottninggravar, där den ena är mer imponerande än den andra.

Sol, strand och en värld under vattnet

Egypten bjuder inte bara på historiska sevärdheter. Längs kusterna finns fantastiska möjligheter att koppla av på moderna semesteranläggningar där man kan bada i rent, klart och härligt varmt vatten. Den största attraktionen finns dock under ytan. Här öppnar sig en helt ny värld upp, med färgglada koraller och massor av spännande och fiskar i alla regnbågens färger.

Oavsett var din flygbiljett till Egypten tar dig, så finns något nytt spännande att uppleva, och en kryssning på Nilen är en upplevelse man sent glömmer. Landet är stort och sevärdheterna varierande, men en sak är säker – du kan se fram emot en oförglömlig semester!


Billigaste resor hittades på Travelmarket för Egypten: Stockholm Arlanda till Hurghada 1. februari till 9. februari från kr 2 285:-

Bedöm resmål
4,6
(144 omdömen)

Mest populära flygplatserna i Egypten

Hitta billiga resor till hela världen
Prisjämförelsesajten Travelmarket.se söker bland fler än 1000 hemsidor för att hitta de bästa och billigaste resorna till dig.