Billiga flygbiljetter från Erbil till Istanbul (Ataturk).

Billiga flygbiljetter från Erbil till Istanbul (Ataturk).

Bra!
Du har nu prisgaranti
på denna sökning!
Avresa från
Destination
Avresa
 
Hemresa
 
Avresa från
Destination
Avresa
 
 
 
 
 
Resenärer
1 vuxen
Vuxna
-
Barn
-
Barnets ålder 1
-
Barnets ålder 2
-
Barnets ålder 3
-
Barnets ålder 4
-
Barnets ålder 5
-
Barnets ålder 6
-
Barnets ålder 7
-
Barnets ålder 8
-
Barnets ålder 9
-
Sök
Resetyp:Retur
  • Retur
  • Enkel resa
  • Flera resmål
Biljettyp:Ekonomi
  • Ekonomi
  • Ekonomi plus
  • Business Class
  • Första klass

Flygresor från Erbil till Istanbul Airport

Ovanstående priser har hittats av våra användare under de senaste 30 dagarna och kan ha ändrats.
10. okt 18. okt
EBL
SAW
SAW
EBL
Pegasus Airlines Direkt
Pegasus Airlines Direkt
Från kr. 2 219:- Välj

Från Erbil till Istanbul (Ataturk)

Istanbul är Turkiets mest folkrika stad, och räknas till en av de största städerna i Europa. Istanbul är belägen vid Bosporen och Marmarasjön, och gränsar till både Europa och Asien.

Historiska mästerverk i Istanbul

Det går knappast att gå miste om Istanbuls alla historiska monument. UNESCO har satt många av de historiska områdena på värlsarvlistan. En av stadens största arkitektoniska sevärdheter är Hagia Sofia, en fantastisk kyrka som byggdes av kejsar Justinianus år 527.

Det rekommenderas varmt att göra ett ett besök i en hamam, ett slags turkiskt bastubad. Det finns åtminstone minst ett historiskt hamam i varje stadsdel i Istanbul. De flesta platser kommer att erbjuda en skrubbning och en massage, men du kan också välja att bara att vara i Hamam. Sultanahmet är ett bra område som erbjuder många historiska hamams.

En annan sak man kan få uppleva och som är typiskt för Istanbul är att röka vattenpipa, ”nargile”. Lokalbefolkningen anser att det är ett av livets stora glädjeämnen, och det kan vara intressant att prova. De flesta av de platser där du kan röka en nargile finns i Yeniçeriler Caddesi. I södra Sultanahmet, nära havet, ligger Yeni Marmara, och här kan man sitta på terrassen och njuta av utsikten medan man röker vattenpipa.

Modern flygplats- Istanbul Atatürk Airport

Istanbul Atatürk Airport , är den största internationella flygplatsen i Turkiet. Flygplatsen är belägen 20 km väster om stadens centrum. Från flygplatsen finns det en mängd olika alternativ för att ta sig in till Istanbul. Taxi är ett bra alternativ, men du kan lika gärna ta en busstransfer som kallas ”Havatas”, och som avgår varje halvtimme mellan klockan 4 på morgonen fram till midnatt. Sedan finns tunnelbanan, räkna med en 10 min promenad på flygplatsen för att komma till tunnelbanelinjen.

Boka dina billiga flygbiljetter från Erbil till Istanbul-ataturk

Hitta resan till Istanbul (Ataturk) här

Läs mer på vår blogg