All Inclusive-resor till Turkiet

All Inclusive-resor till Turkiet

Billiga All Inclusive resor till Turkiet

Från Stockholm

Från Göteborg

Från Köpenhamn

Ovanstående priser är de billigaste från första möjliga avresedag och 4 veckor framåt.

Billiga resor till Turkiet

  • Urvalda erbjudanden

  • Stockholm

  • Köpenhamn

  • Göteborg

Cleopatra Golden Beach Hotel
Cleopatra Golden Beach Hotel Standardrum
Alanya, Turkiets sydkust 10. dec från Köpenhamn 7 nätter
All Inclusive
3 345:- Välj
Side Story Resort & Spa
Side Story Resort & Spa Dubbelrum
Evrensekiz 9. dec från Stockholm 7 nätter
All Inclusive
3 391:- Välj
Beach Club Doganay
Beach Club Doganay Standardrum
Antalya, Turkiets sydkust 9. dec från Stockholm 7 nätter
All Inclusive
3 665:- Välj
Port River Hotel & Spa
Port River Hotel & Spa Standardrum
Side, Turkiets sydkust 9. dec från Stockholm 7 nätter
All Inclusive
3 998:- Välj
Crystal De Luxe Resort & Spa
Crystal De Luxe Resort & Spa Economyrum
Kemer, Turkiets sydkust 9. dec från Stockholm 7 nätter
All Inclusive
4 483:- Välj
Hotel Limak Arcadia - vintersäsong
Hotel Limak Arcadia - vintersäsong Dubbelrum standard
Belek, Turkiets sydkust 10. dec från Köpenhamn 7 nätter
All Inclusive
4 627:- Välj
Aska Lara Resort & Spa
Aska Lara Resort & Spa Economy dubbelrum
Aksu 9. dec från Stockholm 7 nätter
All Inclusive
4 821:- Välj
PALOMA Foresta Resort
PALOMA Foresta Resort Dubbelrum (begränsad havsutsikt)
Beldibi, Turkiets sydkust 9. dec från Stockholm 7 nätter
All Inclusive
5 586:- Välj
Bedöm resmål (19 omdömen)
4.6

Stora upplevelser väntar på dig i Turkiet

Turkiet drar fördel av att vara beläget mellan två stora kontinenter, och lockar med sin otroliga historia och sina fantastiska sevärdheter tusentals resenärer varje år. Landet bjuder på all inclusive-resor i alla former och hit finns resor för alla, oavsett storlek på plånboken.

Otaliga möjligheter
Turkiet är ett otrolig stort land, som bjuder på alla slags resor, från aktiva semestrar och kulturhistoriska utflykter till badsemestrar i någon av de vackra kustorterna. Då landet är beläget mellan två kontinenter, är det en enorm skillnad på kultur och traditioner i landet, och man brukar beskriva Turkiet som en kulturell gryta där öst möter väst.

Med de många möjligheter som landet bjuder på, kan det vara svårt att bestämma sig för vilket resmål man skall välja, men här kommer några sevärdheter som man inte får missa på sin resa till Turkiet:

Istanbul
Staden utmålas ofta som Turkiets de facto-huvudstad, och är inte bara Turkiets, utan också en av världens största städer. Istanbul är samtidigt landets kulturella och finansiella centrum, och staden har tidigare varit centrum för många riken och stora härskare. Området formligen bågnar – inte helt oväntat – både av fantastiska historier, men också av ett näst intill oändligt antal historiskt intressanta sevärdheter. Speciellt monumenten från de romerska, bysantinska och osmanska perioderna är framträdande och värda att studera närmare. En bra start är Sultanahmet-torget, där man bland annat finner Blå Moskén, den romerska Basilikan samt Topkapi-palatset, som en gång var de osmanska sultanernas residens i staden.

Hamam – Ingen resa till Turkiet är komplett utan ett hamam-besök, eller som vi kort och gott säger på svenska: turkiskt bad. Här är det härligt avkopplande att skölja av sig storstadsdammet, och eventuellt också utnyttja möjligheten till en omgång massage med väldoftande tvål och oljor. Speciellt badet ”Cemberlitas Hamami”, är känt både för sin historia och för sina rena och vackra lokaler. Det är naturligtvis också möjligt att själv hitta sin egen lokala hamam, där man kanske kan uppleva något utöver det vanliga.

Stadsliv – Istanbul är definitivt staden att besöka om du vill prova på vattenpipa. Det är också ett bra sätt att se lite av det turkiska vardagslivet i denna mångmiljonstad. De små kaféerna finner du i princip på varje gatuhörn, och här serveras i regel också starkt te och kalla drycker.

Kryssning eller fotboll – Ta gärna tillfället i akt och åk på en kryssning på Bosporen – floden som delar staden i två – eller varje inte gå på en fotbollsmatch? Tre stora klubbar dominerar fotbollslandskapet, och det är hög stämning när klubbarna Galatasaray, Fenerbache och Besiktas spelar.

Ankara
Ankara är Turkiets huvudstad och näst största stad. Staden är landets största universitetsstad, och samtidigt också huvudsäte för många av regeringens funktioner. Staden är kanske inte så historiskt intressant som Istanbul, men bjuder å andra sidan på mer modern infrastruktur. Det är speciellt två saker man inte får missa när man besöker Ankara. Det första är ”Anitkabir”, som är ett mausoleum för den första presidenten i den turkiska republiken; Mustafa Kemal Atatürk. Det är fantastisk byggnadskonst och imponerar på de flesta, oavsett om man är intresserad av arkitektur eller inte. Museet för Anatolska Civilisationer är en annan sevärdhet som inte heller får missas på resan genom Ankara. Det är ett vackert restaurerat museum, som berättar den spännande historien om de etniska befolkningar som levde i forntidens Turkiet.

Turkiet bjuder på all inclusive
Turkiet är naturligtvis mycket mer än bara storstäder, och i kustorterna Alanya, Bodrum och Antalya finner du fantastiska stränder och härligt inbjudande hotell, som alla erbjuder fina möjligheter till all inclusive. Dessa orter lever i huvudsak på turismen, och det mesta är tillrättalagt för att man som turist skall kunna fokusera endast på en sak: koppla av och vara på semester! Det enda man behöver bekymra sig om här, är att besluta sig för om man skall lägga sig i solstolen och borra tårna i sanden, eller om man skall ta ett dopp i det uppfriskande havet.

Om man är ute efter en mer aktiv semester, och samtidigt är intresserad av att veta lite mer om landets unika historia, finns också gott om möjligheter i städer över hela landet. Några populära resmål är städerna Amasya, med sin imponerande osmanska arkitektur, Bursa, den första huvudstaden under det osmanska riket, samt Eskisehir, också kallat ”Turkiets Venedig”. Samtliga dessa städer bjuder på ordentligt med historiskt intressanta sevärdheter.

Turkiet är som sagt stort både till ytan och till antalet invånare, och det finns naturligtvis fler möjligheter. Med dess varierade natur och geografi, är det egentligen bara din egen fantasi som sätter gränser för vad du vill göra på din semester. Turkiet är ett mångsidigt resmål, och här finner du alltid något att göra för hela sällskapet – oavsett resenärernas ålder och intressen.

Avreseflygplatser till Turkiet

Hitta resan till Turkiet här

Hitta inspiration till Turkiet här