Istanbul

Hotell i Istanbul

Vi jämför hotellpriser från... ... och många, många fler. Sök och jämför hotellpriser från de stora hotell- och bokningssidorna, och hitta de bästa och billigaste hotellen i en enda sökning.

Hitta ett billigt hotell i Istanbul – där öst möter väst

Istanbul är Turkiets största stad och förbinder Asien med Europa, dels på det fysiska, men också på det kulturella planet. Med en yta på 5 196 kvadratkilometer är Istanbul imponerande stort, och här finns en närmast oändlig lista med aktiviteter och upplevelser.

Tack vare dess rika historia, som sträcker sig tillbaka till den grekiska eran, är staden fylld av fascinerande historiska platser, och här finns museum i mängder, som tillfredsställer resenärer från världens alla hörn, på jakt efter kulturhistoriska upplevelser. För att balansera mängden historiska monument finns här också en mängd moderna attraktioner och sevärdheter spridda över hela staden, inklusive moderna shoppingcenter, ett livligt och dynamiskt nattliv, och inte minst ett restaurangutbud i världsklass. Som den megastad som Istanbul är, finns här naturligtvis också en mängd olika typer av boenden, och det är aldrig svårt att hitta ett billigt hotell i Istanbul.

Fantastiska sevärdheter
Istanbul bjuder på många helt unika sevärdheter, och några av dem måste definitivt finnas på varje resenärs att-se-lista. Här finns bland annat Basilica-cisternen med sin bisarra uppochnervända Medusa, det bysantinska mästerverket Hagia Sofia, den luxuösa interiören av Topkapi-palatset och den betagande vackra Blå Moskén.

Istanbul för barnfamiljen
Om du reser med små barn och vill ha familjevänliga aktiviteter och attraktioner, finns i Istanbul gott om möjligheter. Giycek Old Time Photo Studio garanterar minnen för hela familjen, och Rahmi M. Koc-museet bjuder på aktiviteter för både yngre och äldre barn. Istanbul Dolphinarium är populärt hos besökare i alla åldrar. Lägger man till billiga internationella flyg, prisvänliga restauranger och billiga hotell i Istanbul, så har man snart receptet på det ultimata resmålet för hela familjen.

För en äkta turkisk upplevelse så får man naturligtvis heller inte missa att besöka en hamam under besöket i Istanbul. Dessa stillsamma bad finns över hela Istanbul och är perfekta platser att besöka när man vill koppla av och komma bort från det livliga folklivet utanför. Här finns allt från stillsamma varma och kalla avslappningsrum, till bassänger och lyxiga massagekabiner.
Har du lite tur så hittar du ett billigt hotell Istanbul som har sin egen hamam. På så sätt kan du verkligen göra din upplevelse genuint turkisk, och låta ett turkiskt bad vara en avkopplande del av varje semesterdag.

Sök och hitta ditt hotell i Istanbul här på Travelmarket
På Travelmarket söker vi efter billiga hotell i hela världen, från många stora arrangörer och reseportaler, och på så sätt finner vi också ett billigt hotell i Istanbul till dig. Du fyller bara i fälten i sökfältet överst, och så sätter vi igång och söker åt dig.
Hitta billiga resor till hela världen
Prisjämförelsesajten Travelmarket.se söker bland fler än 1000 hemsidor för att hitta de bästa och billigaste resorna till dig.