Panoramavy över en modern kuststad med skyskrapor och en sandstrand framför ett klarblått hav.

Billiga flygbiljetter till Dubai

Bra!
Du har nu prisgaranti
på denna sökning!
Avresa från
Destination
Avresa
 
Hemresa
 
Avresa från
Destination
Avresa
 
 
 
 
 
Resenärer
1 vuxen
Vuxna
-
Barn
-
Barnets ålder 1
-
Barnets ålder 2
-
Barnets ålder 3
-
Barnets ålder 4
-
Barnets ålder 5
-
Barnets ålder 6
-
Barnets ålder 7
-
Barnets ålder 8
-
Barnets ålder 9
-
Sök
Resetyp:Retur
  • Retur
  • Enkel resa
  • Flera resmål
Biljettyp:Ekonomi
  • Ekonomi
  • Ekonomi plus
  • Business Class
  • Första klass

Billiga flygresor till Dubai

Ovanstående priser har hittats av våra användare under de senaste 30 dagarna och kan ha ändrats.
17. sep 2. okt
ARN
DXB
DXB
ARN
Wizz Air 1 stopp
Wizz Air 1 stopp
Från kr. 2 456:- Välj
15. sep 1. okt
ARN
SHJ
SHJ
ARN
Pegasus Airlines 1 stopp
Pegasus Airlines 1 stopp
Från kr. 2 836:- Välj
16. sep 1. okt
ARN
SHJ
SHJ
ARN
Pegasus Airlines 1 stopp
Pegasus Airlines 1 stopp
Från kr. 2 836:- Välj
13. aug 28. aug
ARN
DXB
DXB
ARN
Wizz Air 1 stopp
Wizz Air 1 stopp
Från kr. 3 218:- Välj
18. sep 2. okt
ARN
DXB
DXB
ARN
Norwegian Air LC Busre 2 stopp
Wizz Air 1 stopp
Från kr. 3 226:- Välj
17. sep 1. okt
ARN
SHJ
SHJ
ARN
Pegasus Airlines 1 stopp
Pegasus Airlines 1 stopp
Från kr. 3 327:- Välj

Dubai – ett semesterparadis, blott några timmar bort

Dubai är staden som skall upplevas. Travelmarket.se har sammanställt alla billiga flygbiljetter till Dubai i en och samma sökmotor. Hos oss finner du flygresor efter dina kriterier och budget – och med en överskådlig blick över sökresultaten.

Dubai är ett semesterparadis utan dess like. Sol, värme och lyx är ofta ord som förekommer när man pratar om Dubai, som är ett av de sju arabiska emiraten. Önska dig vad du vill, och din önskan kommer att gå i uppfyllelse! Det är ungefär så man brukar uppleva sitt första möte med den kontrastrika ökenstaden Dubai. Du kan exempelvis åka skidor inomhus i Dubais enorma shoppingcenter, eller vad sägs om att anlända till hotellet i helikopter? Staden bjuder på en spännande blandning av allt från äventyr som vore de hämtade ur Tusen och en natt, till några av världens högsta och mest moderna skyskrapor, exempelvis det luxuösa hotellet Burj Al Arab, som är byggt på en av Dubais många konstgjorda öar. Det är inte underligt att fler och fler jagar efter billiga flygbiljetter till Dubai.

För inte så många år sedan var Dubai inte mycket mer än en sömnig ökenhåla, men då staden började satsa på handel och industri skedde stora förändringar. Framgången för Dubai som stad verkar knappt ha något slut, och här ryms allt mellan himmel och jord. Vill du uppleva hur 2000-talets jetset-folk lever, så är Dubai ett absolut måste.

Shopping är en oundviklig del av en resa till Dubai, och staden bjuder på enorma möjligheter. Med billiga flygbiljetter som du finner på Travelmarket.se, blir inte heller plånboken så ansträngd, och man kan gott unna sig lite extra shopping. I princip allt är större i Dubai än på andra håll, och detsamma gäller shoppingutbudet. Varför inte besöka bokhandeln med en halv miljon titlar – passande nog döpt till ”Book World”? Många reser uteslutande till Dubai för att köpa guld, och den ädla metallen utgör en stor del av stadens handel. För dig som gillar kläder finns självklart också ett stort urval av de dyraste designhusen, men här finns även budgetalternativ med mer överkomliga priser, såsom H&M och Vero Moda.

När du besöker staden går det knappast att undgå att lägga märke till den imponerande byggnaden Burj Khalifa, som är världens högsta byggnad. Med sina 800 meter ser konventionella skyskrapor ut som småhus, och utsikten från toppen är minst sagt imponerande. Är du intresserad av att få en inblick i stadens utveckling, kan ett besök på Dubai Museum rekommenderas varmt.

Dubai fullkomligt svämmar över av läckra restauranger, kaféer och nattklubbar, så om du letar efter en frestande måltid eller en svalkande drink så behöver du inte leta länge. Varför inte plocka fram plånboken och slå på stort med en drink högst upp på toppen av Burj Al Arab? Här kan du beställa en läcker Margarita till det facila priset av 1 000 kronor, men så får du också njuta utsikten över större delen av Dubai!

Boka dina flygbiljetter till Dubai nu, och så kan du börja planera vad du vill uppleva i staden. En sak är tämligen säker; du kommer att vara med om en upplevelse för livet!

Travelmarket önskar dig trevlig resa och lycka till med att hitta dina flygbiljetter till Dubai!

Populära resmål i Mellanöstern