Bilden visar ett fridfullt landskap med gröna fält, träd och får i kvällssolen.

Billiga flygbiljetter från Göteborg (Säve) till Bromma.

Bra!
Du har nu prisgaranti
på denna sökning!
Avresa från
Destination
Avresa
 
Hemresa
 
Avresa från
Destination
Avresa
 
 
 
 
 
Resenärer
1 vuxen
Vuxna
-
Barn
-
Barnets ålder 1
-
Barnets ålder 2
-
Barnets ålder 3
-
Barnets ålder 4
-
Barnets ålder 5
-
Barnets ålder 6
-
Barnets ålder 7
-
Barnets ålder 8
-
Barnets ålder 9
-
Sök
Resetyp:Retur
  • Retur
  • Enkel resa
  • Flera resmål
Biljettyp:Ekonomi
  • Ekonomi
  • Ekonomi plus
  • Business Class
  • Första klass

Från Göteborg (Säve) till Bromma

Bromma är en vacker förort till Stockholm. Orten är sammanbunden med broar till två av innerstadens öar: Kungsholmen och Ekerö. Bromma präglas av fantastiska herrgårdar och gröna naturområden. Bromma är en ort som måste besökas, dess närhet till Stockholm, Mälaren och flera naturreservat gör det till en riktig attraktiv destination!

Bromma – historiska koloniträdgårdar

Du ska inte missa att besöka Stora Mossens koloniträdgårdsförening som grundades år 1914. Koloniområdet är beläget i Stora Mossen i Bromma. Man påbörjade bygget under första världskriget, då tanken var att koloniområdet skulle förse kolonisterna med rotfrukter under krigs-åren. Vid starten fanns det 250 lotter på Stora Mossen och år 1916 började de första kolonistugorna att byggas.

De flesta byggdes upp av ett slags spillvirke från billådor. Idag finns det 192 lotter och flera kolonistugor bevarade i området.

Bromma- Europas mest aktiva idrottsförening

Bromma är känt för sin idrottssförening IF Brommapojkarna. Med sina 265 lag och 4000 aktiva spelare så är Brommapojkarna den fotbollsförening i Europa som har flest aktiva idrottare.

Din resa börjar redan på Bromma flygplats

Brommas flygplats ligger cirka 7 km från Stockholm innerstad. Flygbuss till Bromma flygplats avgår från centralen i Stockholm och körtiderna är anpassade efter flygets ankomster och avgångar. Resan tar endast 20 minuter.

Vare sig du är sugen på en snabb fika eller något mer matigt innan din avresa så erbjuder Bromma flygplats det mesta. Deras nyaste tillskott är en sushi-och wokrestaurang med läckra asiatiska rätter.

Har du tid innan ditt flyg avgår så kan du dessutom passa på att handla duty-free shopping. Du finner parfym och kosmetika med minst 20 % lägre priser jämfört med citypris. Passa även på att fynda godis, dryck eller något magasin att läsa inför din resa.

Uppäck Bromma redan idag- Boka fantastiskt billiga flygbiljetter från Göteborg-Säve.

Populära flygplatser med avresa till Bromma