Bilden visar ett fridfullt landskap med gröna fält, träd och får i kvällssolen.

Billiga flygbiljetter från Sturup till Bromma.

Bra!
Du har nu prisgaranti
på denna sökning!
Avresa från
Destination
Avresa
 
Hemresa
 
Avresa från
Destination
Avresa
 
 
 
 
 
Resenärer
1 vuxen
Vuxna
-
Barn
-
Barnets ålder 1
-
Barnets ålder 2
-
Barnets ålder 3
-
Barnets ålder 4
-
Barnets ålder 5
-
Barnets ålder 6
-
Barnets ålder 7
-
Barnets ålder 8
-
Barnets ålder 9
-
Sök
Resetyp:Retur
  • Retur
  • Enkel resa
  • Flera resmål
Biljettyp:Ekonomi
  • Ekonomi
  • Ekonomi plus
  • Business Class
  • Första klass

Flygresor från Malmö Sturup till Stockholm Bromma

Ovanstående priser har hittats av våra användare under de senaste 30 dagarna och kan ha ändrats.
27. apr 28. apr
MMX
BMA
BMA
MMX
Malmo Aviation Direkt
Malmo Aviation Direkt
Från kr. 2 132:- Välj

Från Sturup till Bromma

Bromma är en förort till Stockholm, och orten utmärks av dess vackra trädgårdsstad och intressanta sevärdheter. Men Bromma har mer att uppleva än detta, du finner även fantastiska golfbanor i vackra naturområden och goda möjligheter till shopping.

Bromma- levande historia

Ett absolut måste när man är i Bromma-området är att besöka Kina slott, belägen på Ekerö. Slottet ligger ca 10 min gångväg från Drottningholm slott. Kina slott är ett riktigt färgstarkt lustslott i kinesisk stil. Dess arkitektur är häpnadsväckande, och under perioden maj-september kan man även gå in och titta. Slottet byggdes år 1753 och dess teater är från 1766.

Avnjut gärna en god fika på serveringen i anslutningen till slottet. Fiket är välkänt för sina nygräddade våfflor med sylt och grädde.

Bromma- boende och shopping

Med närhet till Bromma Flygplats är Best Western Plus ett riktigt bra alternativ till boende. Du slipper stressa när du tar dig till flygplatsen, då gångavståndet endast är 300 m. Är du på jakt efter riktigt bra butiker och vill shoppa så har du Bromma Blocks i närheten av flygplatsen. Totalt så innehåller köpcentrumet ca 80 butiker, en delikatesshall, restauranger och flera mysiga caféer. Bromma Blocks fick första pris som Sveriges bästa köpcentrum 2011.

Här finns även Solhalla Travbana där det bjuds på många fartfyllda travlopp. Du har också Friends Arena på endast 5 kilometers avstånd.

Närhet till utmärkta Golfbanor i Bromma

Vill du främja ditt golfintresse så finner du gott om chanser att utöva sporten. Bromma ligger nära flera populära golfklubbar som Mälarö Gk, Viksjö Gk och Kungliga Drottningsholms Gk. De olika golfklubbarna ligger alla i fantastiska landskap med åkerholmar inbäddade i lummiga naturområden.

Bromma flygplats ligger endast 7 km från Stockholm innerstad och restiden med flygbuss tar endast 20 min. Missa inte att boka billiga flygbiljetter från Sturup till Bromma redan idag!

Populära flygplatser med avresa till Bromma