Bilden visar ett fridfullt landskap med gröna fält, träd och får i kvällssolen.

Billiga flygbiljetter till Bromma

Bra!
Du har nu prisgaranti
på denna sökning!
Avresa från
Destination
Avresa
 
Hemresa
 
Avresa från
Destination
Avresa
 
 
 
 
 
Resenärer
1 vuxen
Vuxna
-
Barn
-
Barnets ålder 1
-
Barnets ålder 2
-
Barnets ålder 3
-
Barnets ålder 4
-
Barnets ålder 5
-
Barnets ålder 6
-
Barnets ålder 7
-
Barnets ålder 8
-
Barnets ålder 9
-
Sök
Resetyp:Retur
  • Retur
  • Enkel resa
  • Flera resmål
Biljettyp:Ekonomi
  • Ekonomi
  • Ekonomi plus
  • Business Class
  • Första klass

Billiga flygresor till Stockholm Bromma

Ovanstående priser har hittats av våra användare under de senaste 30 dagarna och kan ha ändrats.
28. aug 29. aug
GOT
BMA
BMA
GOT
Malmo Aviation Direkt
Malmo Aviation Direkt
Från kr. 1 344:- Välj

Finn billiga flygbiljetter till Bromma – nära till allt

Bromma är en förort som ingår i Stockholms kommun. Orten utmärker sig med dess vackra, berömda trädgårdsstad som räknas som ett av Stockholms mest attraktiva bostadsområden. Det är väl värt att göra ett besök och inspireras av dess blomstrande trädgårdar och vackra arkitektur. Bromma gränsar till Kungsholmen i öster, Mälaren och Kärsön i söder. Västra Bromma gränsar till Grimsta Naturreservat, och norra delen till Spånga, Sundbyberg och Solna. Hitta billiga flygbiljetter till Bromma och ta en paus på denna vackra ort.

Till fantastiska Bromma med billiga flygbiljetter
Bromma har en stor flygplats som byggdes år 1936, och räknas idag som Sveriges tredje största flygplats efter Göteborg Landvetter och Stockholm Arlanda. Bromma flygplats är belägen 7,4 km nordväst om Stockholm innerstad, och är huvudstadens närmsta flygplats. Men, Bromma har också mycket mer att erbjuda än dess flygplats. Orten har en rik historia och kulturmiljö, och för bara hundra år sedan var Bromma ett typiskt jordbrukslandskap med dalar och åkrar. Idag består Bromma av vackra bostadsområden berikad med närhet till flera skogar, parker och sjöar. Den mest kända skogen är Judarn som ligger kring Judarn sjön. Det finns också flera kända parker runt Åkeshov slott och Ulvsunda slott. Bromma kyrka är Stockholms äldsta bevarade byggnad, och är en av de mest framstående romanska kyrkorna i hela regionen. Den har också blivit framröstad som stadens vackraste kyrka. Det rekommenderas att göra ett besök och se de vackra väggmålningarna av den medeltida konstnären Albertus Pictor.

I Bromma finner du också Ängby camping som är en av de största campingarna kring Stockholms-området. Campingen är belägen vid sjön Mälaren, och bjuder på en fantastisk natur-upplevelse!

Brommas läge är helt unikt då det bjuder på rik natur, och dess närhet till Stockholm gör det till en attraktiv ort att besöka. Finn billiga flygbiljetter till Bromma!

Populära flygplatser med avresa till Bromma

Mest populära flygplatserna i Sverige

Populära resmål i Norra Europa