Flybilletter til København

Billiga flygbiljetter från Göteborg till Köpenhamn.

Bra!
Du har nu prisgaranti
på denna sökning!
Avresa från
Destination
Avresa
 
Hemresa
 
Avresa från
Destination
Avresa
 
 
 
 
 
Resenärer
1 vuxen
Vuxna
-
Barn
-
Barnets ålder 1
-
Barnets ålder 2
-
Barnets ålder 3
-
Barnets ålder 4
-
Barnets ålder 5
-
Barnets ålder 6
-
Barnets ålder 7
-
Barnets ålder 8
-
Barnets ålder 9
-
Sök
Resetyp:Retur
  • Retur
  • Enkel resa
  • Flera resmål
Biljettyp:Ekonomi
  • Ekonomi
  • Ekonomi plus
  • Business Class
  • Första klass

Från Göteborg till Köpenhamn

Danmarks huvudstad Köpenhamn, är belägen på den vackra ön Själland. Staden har utsikt över Öresundsbron, och Malmö ligger bara ett par minuter bort med tåg. Köpenhamn stad är uppdelad i flera olika stadsdelar som alla är värda att besöka!

Vesterbro- Köpenhamns Red Light District

Idag hör Vesterbro till ett av de hippaste och mest fashionabla områdena i Köpenhamn. Området ligger på gångavstånd från Köpenhamns centrum, precis bakom centralstationen. Hit kommer du både för att göra shopping-fynd, äta, dricka och ha en bra utekväll. Längs Vesterbrogade och Istedgade hittar du massor av barer, restauranger och designerbutiker. Den bästa utekvällen får du garanterat på "Meatpacking District", där nya, spännande restauranger och coola barer finns. För den bästa gourmet-maten skall du bege dig till gatan "Værnedamsvej" - ett gourmet paradis med olika ost-, vin-, fisk- och chokladbutiker.

Besök Mikkeller Öl-bryggeri i Köpenhamn

När du är i Köpenhamn så ska du inte missa att besöka det världsberömda bryggeriet Mikkeller Bar. På Mikkeller Bar finner du 15 olika kranar med spännande öl-sorter. 10 av dessa sorter är av bryggeriets egna öl. Här kan du också få dig en god ost, snacks och köpa olika special-flaskor. Mikkeller Bar ligger i hjärtat av Vesterbro, och finns även i Köpenhamns Nørrebro-område, och heter "Mikkeller and friends."

Köpenhamn- Kastrup flygplats

Köpenhamns internationella flygplats heter Kastrup, och ligger mycket tätt på storstaden. Flygplatsen är Skandinaviens största och du har flera olika kommunikationer in till stadskärnan. Väl mellan: Metro, buss och regionaltåg.

Om du har tid så ska du inte missa att kolla in flygplatsens tax-free-butiker. Du finner hela 120 olika butiker med allt från trendiga kläder och skor till smycken, hushålls-och presentartiklar. Här kan du göra riktiga fynd, helt skattefritt!

Boka dina billiga flygbiljetter från Göteborg till Köpenhamn för att uppleva denna variationsrika metropol!

Hitta billiga resor till hela världen
Prisjämförelsesajten Travelmarket.se söker bland fler än 1000 hemsidor för att hitta de bästa och billigaste resorna till dig.