Bild av Nyhavn i Köpenhamn vid skymning med färgglada byggnader och båtar längs kanalen.

Billiga flygbiljetter från Pristina – Kosovo till Köpenhamn.

Bra!
Du har nu prisgaranti
på denna sökning!
Avresa från
Destination
Avresa
 
Hemresa
 
Avresa från
Destination
Avresa
 
 
 
 
 
Resenärer
1 vuxen
Vuxna
-
Barn
-
Barnets ålder 1
-
Barnets ålder 2
-
Barnets ålder 3
-
Barnets ålder 4
-
Barnets ålder 5
-
Barnets ålder 6
-
Barnets ålder 7
-
Barnets ålder 8
-
Barnets ålder 9
-
Sök
Resetyp:Retur
  • Retur
  • Enkel resa
  • Flera resmål
Biljettyp:Ekonomi
  • Ekonomi
  • Ekonomi plus
  • Business Class
  • Första klass

Från Pristina – Kosovo till Köpenhamn

Köpenhamn är Danmarks huvudstad och här bor ca 1,2 miljoner invånare. Staden har en gammal stadskärna och det historiska hjärtat av Köpenhamn är fullt med kyrkspiror, historiska byggnader, smala gränder och fantastisk shopping.

Köpenhamn – Michelin-restauranger

För att vara en relativt liten stad så har Köpenhamn ett brett och stort antal Michelin restauranger, och många av dessa ligger främst i innerstaden. Både Noma och Ensemble erbjuder unika menyer med spännande danska råvaror. I området kring Frederiksberg så finns den fransk/danska restaurangen Formel B, som serverar goda läckerheter.

Ät du i Köpenhamn under en helg så bör du inte missa stadens brunch-koncept. De flesta caféer erbjuder brunch, åtminstone på helgerna, för ca 80kr. Du hittar både amerikansk och fransk-inspirerande bruncher. En av stans bästa bruncher finner du på Café Norden, mitt i stan. Ett billigare alternativ, men minst lika gott är att besöka restaurangkedjan Dalle Valle, och testa deras ”Luksus brunch”.

Stort shopping-utbud i Köpenhamn

Strøget är en av de längsta gågatorna i världen, den länkar samman både Stadshuset, Kongens Nytorv och Nørreport station. Här finner du allt ifrån trendiga mode-butiker till matstånd. Speciellt under sommarmånaderna och jul-säsongen så kan det bli trångt, och man får nästan armbåga sig fram. Är du ute efter mer exklusiv shopping så rekommenderas ett besök till shoppinggalleriorna Magasin på Kongens Nytorv eller Illums på Amagertorv.

Kastrup är Köpenhamns flygplats. Räkna med 12 minuters restid med tågtrafik från Københavns Lufthavn till Centralstationen (Hovedbanegården) i Köpenhamn. Ett annat bra alternativ till tåg, är att ta Metron som tar ca 14 min in till citykärnan. Man ska dock vara uppmärksam på att metron inte stannar på centralstationen, utan man får då istället hoppa av på Norreport.

Gå inte miste om chansen till att utforska den spännande staden Köpenhamn- Boka dina flygbiljetter från Pristina-Kosovo redan idag!

Populära flygplatser med avresa till Köpenhamn