Taj Mahal, en symbol för kärlek och indisk arkitektur, i gryningen med spegling i floden Yamuna.

Sista minuten resor till Indien

Billiga resor till Indien

  • Urvalda erbjudanden

  • Stockholm

  • Köpenhamn

Royal Orchid Beach Resort & Spa
Royal Orchid Beach Resort & Spa Dubbelsäng CLUB
Goa 22. jun från Köpenhamn 8 nätter
14 095:- Välj
Country Inn & Suites by Radisson, Goa Candolim
Country Inn & Suites by Radisson, Goa Candolim Standardrum
Goa 23. jun från Stockholm 8 nätter
15 745:- Välj

Vanliga frågor om resor till Indien

Vilka resebyråer har sista minuten-resor till Indien?

Sista minuten-resor till Indien erbjuds av Ving.

Vad kostar sista minuten-resor till Indien?

Priserna för sista minuten-resor till Indien varierar ständigt. Senast vi kontrollerade priserna var priset kr. 14 095:-. Hitta aktuella priser här

Är sista minuten-resor till Indien populära?

Ja, sista minuten-resor till Indien är populära. Våra användare ger destinationen Indien 4,6 / 5 stjärnor.

Från vilka flygplatser kan jag hitta sista minuten-resor till Indien?

Du kan resa till Indien från följande flygplatser: Göteborg, Köpenhamn och Stockholm

Bedöm resmål (50 omdömen)
4.6

Hitta en billig sista minuten resa till Indien

Är du intresserad av att hitta en spännande och prisvänlig resa till Indien, så har du kommit till rätta stället! Här i vår sökmotor kan du på ett ögonblick få en komplett överblick över sista minuten resor till Indien.

Vi har samlat erbjudanden från alla de svenska resebyråerna, så du behöver bara söka här på vår sida för att få en översikt över utbudet.

I Indien finns som i de flesta länder ett myller av människor, djur, fabriker och fordon i all världens färger och former. Landets största städer kan vara hektiska metropoler med dofter av kryddor blandat med både kloaker och avgaser. På andra platser råder rena idyllen, exempelvis i söder, där husbåtarna lugnt guppar bland bananpalmer och ananasplantage, och där tiden tycks stått stilla i hundratals år.

Indien är ett land med många kontraster, och det är just det som gör landet så intressant och upplevelserikt. Här finner man verkligen unika kombinationer av äkta idyll och till synes vilt kaos, och Indien är också landet där extrem rikedom blandas med extrem fattigdom.

Indien är landet där hinduerna lever ut sin religion mest tydligt, och många icke-religiösa ritualer har sitt ursprung i hinduismen. Som exempel kan nämnas Khumb Mela, som är en stor hinduisk festival, som arrangeras var tredje år, där floderna Ganges, Yamuna och Saraswati flyter tillsammans och bildar det heliga området Triveni Sangam. En hinduisk festival i Indien är inte en ”liten” festival, som vi känner den här hemma, där kanske 100 000 besökare innebär en rejäl festival. Nej, i Indien varar en sådan festival som denna i en hel månad och lockar mer en 2 000 000 besökare. Det är dock inget den stora Khumb Mela, där 24 000 000 (!) besökare strålar samman var tolfte år.

En av Indiens mest välbesökta sevärdheter är Taj Mahal, som ligger 200 km söder om New Delhi. Taj Mahal är ett enormt palats, som byggdes under åren 1632 till 1647. Palatset anses vara en av världens vackraste byggnader, så när man har hittat någon lämplig sista minuten till Indien, får man absolut inte missa att planera ett besök till denna imponerande byggnad.

Oavsett hur man vänder och vrider på det, så är Indien ett land som ger dig en reseupplevelse utöver det vanliga. Många blir chockade över de många intrycken, och andra blir mer och mer intresserede och vill bara veta ännu mer om detta kontrastrika och färgglada land.

Är du redo att ge dig av på en resa för livet? Sök efter sista minuten resor till Indien i vår sökmotor! Vi har gjort det lätt för dig att se vilka resor som finns tillgängliga på marknaden, och som passar dina kriterier.

När man kommer hem från en resa i Indien är det ofta svårt att skaka av sig alla intrycken. Man upplever så mycket som är i stort sett omöjligt att se på andra platser i världen, och upplevelsen brukar oftast beskrivas som ett äventyr snarare än en semester.

Generellt kan sägas om sista minuten resor till Indien, att det naturligtvis är en fördel att man kan få resan till ett lägre pris än normalt, vilket för många är den främsta orsaken till att man väljer en sista minuten resa. En annan fördel som man snabbt kan vänja sig vid är att man inte behöver planera resan så noga, till exempel vilken vecka av sin semester man vill använda till att resa utomlands. Om den svenska sommaren visar sig från sin goda sida, varför då inte utnyttja det, åtminstone en del av semestern?

Travelmarket.se önskar dig en härlig semester till detta kontrasternas land.

Hitta en billig sista minuten resa till Indien

Sök sista minuten resor med avresa från Danmark och Norge:
Afbudsrejser til Indien | Restplasser til India

Sista minuten destinationer i Indien

Avreseflygplatser till Indien

Resebolag med sista minuten resor till Indien

  • Billiga sista minuten-resort med Ving