En paradisisk strandvy med vit sand, en träbrygga som leder till en hydda med halmstak och en båt.

Resor till Bali

Bali är tveklöst den mest kända, besökta, vackraste och mest attraktiva ön i Indonesien. Med en kustlinje som uteslutande består av stränder ut mot den varma Indiska Oceanen, och ett balanserat klimat med varma temperaturer året runt, är Bali nära nog det perfekta resmålet. Inte minst gäller detta naturligvis också om man som resenär har en svaghet för vita sandstränder, vajande palmer och kristallklart badvatten.

Billiga resor till Bali

Från Stockholm

Från Köpenhamn

Billiga resor till Bali

  • Urvalda erbjudanden

  • Stockholm

  • Köpenhamn

Sativa Sanur Cottages
Sativa Sanur Cottages Deluxe-rum - utsikt mot trädgården
Sanur 2. sep från Stockholm 8 nätter
13 495:- Välj
Santika Siligita Nusa Dua - Bali
Santika Siligita Nusa Dua - Bali Dubbelrum (2 sängar) - Superior
Nusa Dua 22. jun från Stockholm 8 nätter
13 645:- Välj
Jambuluwuk Oceano Seminyak
Jambuluwuk Oceano Seminyak Rum SUPERIOR
Seminyak 22. jun från Stockholm 8 nätter
14 245:- Välj
Cross Vibe Paasha Atelier Bali Kuta
Cross Vibe Paasha Atelier Bali Kuta Dubbelrum - Superior Poolutsikt
Kuta 2. jun från Stockholm 8 nätter
14 245:- Välj
Pertiwi Resort & Spa
Pertiwi Resort & Spa Rum DELUXE
Ubud 3. jun från Stockholm 8 nätter
14 470:- Välj
Puri Bagus Candidasa
Puri Bagus Candidasa Dubbelrum - Superior Utsikt trädgård
Candidasa 18. jun från Köpenhamn 7 nätter
20 195:- Välj
Bedöm resmål (81 omdömen)
4.6

Åk till briljanta Bali

Öns huvudstad, Denpasar, är en pulserande stad som andas en gemytlig atmosfär, trots sin storlek. Härifrån har man tillgång till Balis många tempel, bergen, stränder och vackra palmer. På resten av ön finns många mindre byar som är härligt avslappnade och avkopplande. Om man kombinerar en billig charterresa till Bali med öns generellt låga prisnivå, har man receptet på en semester som inte bara är exotisk, utan på samma gång också är snäll mot plånboken.

Kultur och natur på Bali
Året runt besöks Bali av tusentals resenärer från alla möjliga länder och kulturer. Denna popularitet beror bland annat på Balis geografiska sammansättning, där man på en och samma dag kan ta sig från varma sandstränder och vidare till de frodiga risterrasserna och över massiva vulkanberg.

Stränderna på Bali är också mycket varierade. För stillsamma själar finner man på Bali otaliga stränder, där vågorna lugnt och stilla skummar fram över sanden. Kuta Beach är ett bra sådant exempel, och Kuta är bland annat känt för att ha Balis vackraste solnedgångar. För surfare finner man enligt många på Bali de bästa vågorna i hela Asien. Canggu Beach är ett måste att besöka om man är inbiten surfare.

I samtliga städer på Bali finns flera vandrarhem där oftast unga resenärer från hela världen bor för omkring 30 kronor per natt. Bali är en livlig ö, och det är aldrig svårt att hitta härligt långa och roliga fester. Bor man på vandrarhem är det enkelt att finna likasinnade och få reda på var festerna finns.

Bali är också hem till många fina, lyxiga semesteranläggningar och hotell, där hela familjen kan uppleva det bästa av Asien. Den perfekta semestern finns bara några knapptryck bort – oavsett om du reser ensam, med din partner eller med hela familjen.

Sök charterresor med avresa från Danmark och Norge:
Charterrejser til Bali | Charterreiser til Bali

Charterbolag med charterresor till Bali

  • Billiga charterresor med Ving