Panoramavy över en tropisk strand med kristallklart blått vatten och bergskedja i bakgrunden.

Billiga flygbiljetter till Indonesien

Bra!
Du har nu prisgaranti
på denna sökning!
Avresa från
Destination
Avresa
 
Hemresa
 
Avresa från
Destination
Avresa
 
 
 
 
 
Resenärer
1 vuxen
Vuxna
-
Barn
-
Barnets ålder 1
-
Barnets ålder 2
-
Barnets ålder 3
-
Barnets ålder 4
-
Barnets ålder 5
-
Barnets ålder 6
-
Barnets ålder 7
-
Barnets ålder 8
-
Barnets ålder 9
-
Sök
Resetyp:Retur
  • Retur
  • Enkel resa
  • Flera resmål
Biljettyp:Ekonomi
  • Ekonomi
  • Ekonomi plus
  • Business Class
  • Första klass

Billiga flygresor till Indonesien

Från Göteborg

Ovanstående priser har hittats av våra användare under de senaste 48 timmar och kan ha ändrats.

Billiga flygresor till Jakarta

Ovanstående priser har hittats av våra användare under de senaste 30 dagarna och kan ha ändrats.
10. dec 6. jan
ARN
CGK
CGK
ARN
Air China 1 stopp
Air China 1 stopp
Från kr. 8 113:- Välj
12. dec 6. jan
ARN
CGK
CGK
ARN
SAS Oman Air 2 stopp
Oman Air Turkish Airlines 2 stopp
Från kr. 8 441:- Välj
11. dec 6. jan
ARN
CGK
CGK
ARN
SAS Oman Air 2 stopp
Oman Air Turkish Airlines 2 stopp
Från kr. 8 885:- Välj
6. jul 28. jul
ARN
CGK
CGK
ARN
Turkish Airlines Oman Air 2 stopp
Oman Air Turkish Airlines 2 stopp
Från kr. 10 521:- Välj
18. dec 3. jan
GOT
CGK
CGK
GOT
Air France 2 stopp
Air France 2 stopp
Från kr. 12 625:- Välj

Billiga flygresor till Denpasar

Ovanstående priser har hittats av våra användare under de senaste 30 dagarna och kan ha ändrats.
9. nov 20. nov
GOT
DPS
DPS
GOT
Swiss Jetstar Airways 2 stopp
Jetstar Airways Lufthansa 2 stopp
Från kr. 8 205:- Välj
13. jan 27. jan
ARN
DPS
DPS
ARN
Swiss Singapore Airlines 2 stopp
Singapore Airlines Swiss 2 stopp
Från kr. 8 582:- Välj
13. jan 27. jan
GOT
DPS
DPS
GOT
Lufthansa Singapore Airlines 2 stopp
Singapore Airlines Swiss 2 stopp
Från kr. 8 671:- Välj
29. jun 6. jul
ARN
DPS
DPS
ARN
Thai Airways 1 stopp
Thai Airways 1 stopp
Från kr. 12 392:- Välj
19. jul 26. jul
ARN
DPS
DPS
ARN
Turkish Airlines Philippine Airlines 2 stopp
Philippine Airlines Turkish Airlines 2 stopp
Från kr. 14 530:- Välj
Bedöm resmål (237 omdömen)
4.6

Indonesien – ett fantastiskt örike

Med sina fler än 18 000 öar är Indonesien ett fantastiskt örike att besöka. Här finns en värld av fantastiska stränder, majestätiska vulkaner, imponerande hinduiska och buddhistiska monument, djungler med orangutanger och andra spännande djur, och mycket, mycket mer.

Det är lätt att hitta en billig flygbiljett till Indonesien och det är också lätt att flyga runt mellan de olika öarna. Ofta kan enkelbiljetter köpas på plats för bara några få hundra kronor.

Paradiset Bali

Bali är tveklöst den mest populära semesterön i Indonesien, och det är inte utan anledning som turisterna flockas här i tusental. Turisterna kommer för att slappa på någon av de många vackra stränderna, beundra de vidunderliga risterasserna, få möjligheten att komma ut på delfinsafari, för att koppla av i konststaden Utbud, för att vandra på vulkanen Gunung Batur eller kanske något helt annat. Den största attraktionen på Bali är dock den otroligt vänliga och leende befolkningen, som med öppna armar välkomnar resenärerna till sin ö.

Har du bara den minsta lust att uppleva något av den lokala kulturen, får du inte missa någon av de lokala dansshowerna, där du bland annat kan uppleva den hinduiska apguden Hanuman, och lokala damer som dansar i trans. Bali är storleksmässigt relativt litet, och även på en kortare semester kan man uppleva större delen av ön.

Gili-öarna

De små Gili-öarna mellan Bali och Lombok är rena paradisöar. Motordrivna fordon är förbjudna på öarna, stränderna är inget mindre än fantastiska, och dyker du ned under ytan kan du uppleva både havssköldpaddor, gigantiska musslor och självklart också tusentals tropiska fiskar i alla regnbågens färger.

Det finns tre olika Gili-öar, som var och en attraherar sin egen publik. Ryggsäcksfolket som vill festa brukar hamna på Gili Trawangan, medan familjer och par styr skutan mot Gili Meno.

Längre mot öster

Öster om Bali och Gili-öarna ligger en rad andra öar, som inte får i närheten av det antal turistbesök som de faktiskt förtjänar. Precis öster om Bali ligger exempelvis Lombok, som är lätt tillgängligt men som ändå är relativt stillsamt. Längre österut bjuder öarna Komodo och Flores på sina egna speciella upplevelser. På Komodo är det naturligtvis möjligheten att se de gigantiska Komodo-varanerna, som lockar många besökande till ön. Flores är mest känt för vulkansjöarna vid Keli Mutu. Inom ett mycket litet område ligger tre olika vulkansjöar i tre olika färger – och så skiftar färgerna ändå ibland. Skall du besöka Keli Mutu får du dock kliva upp tidigt. De flesta börjar vandra mitt i natten för att se sjöarna innan dimman lägger sig över dem.

De stora templen på Java

På Indonesiens huvud-ö ligger två mycket imponerande och mycket kända tempelkomplex. Mest imponerande är kanske det buddhistiska Borobodur. Borobodur är det största buddhistiska monumentet i världen och är inget mer än helt otroligt imponerande. Se till att studera några av de många relieferna ingående, och du kommer att se att de alla berättar en del av historien om Buddha. På Java ligger också det stora hinduiska templet Prambanan, som är det största hinduiska templet i Indonesien, och ett av de största i hela Sydostasien. Båda två ligger nära storstaden Yogyakarta, som är Javas kulturella huvudstad.

Djungel och djurliv

Vill du komma långt bort från civilisationen kan det vara en god idé att ge sig av till Sumatra eller Kalimantan (Indonesiska Borneo). Här finner du områden som ytterst sällan besöks av turister, och du kan här uppleva en orörd natur, se orangutanger och många andra djur leva i det fria.

Resten av Indonesien

Ovan berättar vi bara om en liten del av det gigantiska öriket. Har du köpt flygbiljetter till Indonesien så är du redan på väg till massor av upplevelser. Undersök också möjligheten att besöka öar som Sulawesi eller Moluckerna (före detta Kryddöarna), som också är väl värda ett besök när du befinner dig i Indonesien.

Billigaste resor hittades på Travelmarket för Indonesien: Stockholm Arlanda till Denpasar 18. september till 2. oktober från kr 7 712:-

Mest populära flygplatserna i Indonesien

Populära resmål i Sydostasien