Sista minuten resor till Indonesien

Sista minuten resor till Indonesien

Sista minuten resor till Indonesien

Flyg och hotell

Första avrese

Ovanstående priser är de billigaste från första möjliga avresedag och 4 veckor framåt.

Billiga resor till Indonesien

  • Urvalda erbjudanden

  • Stockholm

  • Köpenhamn

  • Göteborg

Aneka Lovina
Aneka Lovina Dubbelrum - Superior
Lovina Beach, Bali, Indonesien 23. okt från Stockholm 7 nätter
14 195:- Välj
Sativa Sanur Cottages
Sativa Sanur Cottages Deluxe-rum - utsikt mot trädgården
Sanur, Bali, Indonesien 23. okt från Stockholm 7 nätter
14 695:- Välj
Pertiwi Resort & Spa
Pertiwi Resort & Spa Rum SUPERIOR
Ubud, Bali, Indonesien 23. okt från Stockholm 7 nätter
14 695:- Välj
Sol by Meliá Kuta Bali
Sol by Meliá Kuta Bali Twin/Double room - Sol
Kuta, Bali, Indonesien 23. okt från Stockholm 7 nätter
14 895:- Välj
Santika Siligita Nusa Dua - Bali
Santika Siligita Nusa Dua - Bali Dubbelrum (2 sängar) - Superior
Nusa Dua, Bali, Indonesien 18. okt från Stockholm 8 nätter
16 195:- Välj
Bedöm resmål (57 omdömen)
4.6

Hitta en billig sista minuten resa till Indonesien

Indonesien består av fler än 17 500 öar, som alla är gudomligt vackra och fantastiska att besöka. I mitten av det stora ö-riket ligger dock den absoluta kronjuvelen – Bali. Ön är värdsberömd för sina fantastiska stränder, sin paradisiska natur och sin helt unika kultur, och många har Bali som definition för hur ett äkta paradis skall vara.

Bali är en svårslagen semesterupplevelse

Solen skiner från klarblå himmel, luften är fuktig, varm men behaglig, och du ser gröna växter, träd och färgglada blommor överallt. Rismarkerna ligger dränkta i vatten, och en flock vita änder spatserar långsamt i vattnet. På gatan sprider sig doften av rökelse från något av de hinduiska gatutälten, där det också ligger radband av jasminblommor och fyrkantiga bambuaskar med mat och fler blommor.

Vita paradisstränder breder ut sig längs kusterna, delfiner och färgglada tropiska fiskar leker i det varma vattnet, och solen värmer och skiner som aldrig förr. Allt är hänförande vackert, den lokala maten på restaurangerna är otroligt läcker, priserna är humana, och människorna du möter är både trevliga och vänliga. Kanske susar en skoter förbi och bryter tystnaden för någon sekund. Välkommen till Bali.

Paradisstränder, avslappning och livsnjutning på Nusa Dua

Om du ändå bestämt dig för en billig sista minuten till Bali, måste du passa på att besöka minst ett par av öns fantastiska stränder. En av dem är stranden vid Nusa Dua. Nusa Dua bjuder på hög komfort, lyx och en svårslagen badsemester i inget mindre än paradislika omgivningar. Sanden är kritvit, badvattnet är kristallklart, varmt och rent, och det finns en mängd vattenaktiviteter du kan prova på. I Nusa Dua är mottot avslappning, livsnjutning och fokus på att skämma bort sig själv, och besökare i alla åldrar finner något som lockar.

Här finns massor av aktiviteter, som golfbanor, tennisklubbar och bowling, men naturligtvis också lite enklare nöjen, som en promenad i den vackra naturen, om dagarna på stranden känns lite långa. Här finns också en mängd butiker, shoppingcenter och gatuförsäljare, där du kan köpa kläder, väskor, matvaror, lokalproducerade handarbeten, masker och många andra souvenirer.

Kuta Beach – för dig som är ute efter surfing, strandliv, fest och glada människor

Kuta Beach är huvudstranden på Bali, och hit vallfärdar surfare från alla världens hörn. Här är det bra nivå på vågorna, och många semesterfirare ligger dagen lång på stranden och kopplar av. Sanden är vit, ren och len, och havsvattnet står i en världsklass för sig.

Staden Kuta är full av hotell, vandrarhem, restauranger, barer och butiker, som erbjuder all världens varor och tjänster i all världens olika kvaliteter! Kuta är en fantastisk plats att uppleva, och vill du gärna ha ett aktivt strandliv, festligt nattliv och fina shoppingmöjligheter så är Kuta rätta stället på Bali.

Delfiner, magisk sandstrand och vackra palmer – välkommen till Lovina

Lovina ligger i norra delen av Bali, och stränderna här bjuder på en helt unik upplevelse. Sandsträndernas svarta färg beror på vulkanutbrott för tusentals år sedan. Färgen skapar ett närmast magiskt intryck, och tillsammans med de svajande palmerna och ljudet av havets brus längs kusten, är Lovina ett betagande ställe att besöka.

Huvudattraktionen i Lovina är utan tvekan delfinerna. Tidigt om morgonen simmar de glada, lekfulla havsdjuren till området, och du kan följa med någon liten båt ut på vattnet och uppleva delfinerna på nära håll när de flockas omkring båten. Har du tur så är de på lekhumör och flyger och far över vattenytan bara några meter från dig. Du kan också se enorma tonfiskar på dessa morgonturer, och så får du naturligvis möjligheten att uppleva Balis spektakulära soluppgång från havet.

Rekommenderas varmt!

Ubud – den ultimata semesterpärlan i Balis inre

Efter att ha upplevt de vackra stränderna några dagar, kan det kännas skönt att uppleva Balis hjärta, där bland annat staden Ubud ligger i de svalare bergen, mellan risodlingar, frodig tropisk regnskog och fascinerande vulkaner. Ubud är verkligen en semesterpärla, och man kan inte annat än att bli förälskad i stadens stillsamma atmosfär och unika kulturliv. Gå en promenad i Monkey Forest, där de långsvansade makak-aporna på sitt söta och fräcka vis bestämmer dagsordningen. Upplev en medryckande barong-dans, besök trä-skulptörer och andra av de lokala konstnärerna, gå en promenad i de härliga omgivningarna och ät dig mätt på någon av de många och utsökta restaurangerna som finns i staden. En sista minuten resa till Indonesien är inget mindre än en upplevelse för livet.

Vi på Travelmarket.se önskar dig en riktigt skön semester i Indonesien!

Hitta en billig sista minuten resa till Indonesien

Sök sista minuten resor med avresa från Danmark och Norge:
Afbudsrejser til Indonesien | Restplasser til Indonesia

Sista minuten destinationer i Indonesien

Avreseflygplatser till Indonesien

Resebolag med sista minuten resor till Indonesien

  • Billiga sista minuten-resort med Escapeaway
  • Billiga sista minuten-resort med Ving

Hitta resan till Indonesien här

Hitta inspiration till Indonesien här