Pool med solstolar och parasoller och berg i fjärran.

Sista minuten resor till Jordanien

Billiga resor till Jordanien

Al Manara, A Luxury Collection Hotel, Saraya Aqaba
Al Manara, A Luxury Collection Hotel, Saraya Aqaba Classicrum (utsikt mot lagun) med balkong - king size-säng
Aqaba 21. jul från Stockholm 7 nätter
19 162:- Välj

Vanliga frågor om resor till Jordanien

Vilka resebyråer har sista minuten-resor till Jordanien?

Sista minuten-resor till Jordanien erbjuds av SOLFAKTOR.

Vad kostar sista minuten-resor till Jordanien?

Priserna för sista minuten-resor till Jordanien varierar ständigt. Senast vi kontrollerade priserna var priset kr. 25 442:-. Hitta aktuella priser här

Är sista minuten-resor till Jordanien populära?

Ja, sista minuten-resor till Jordanien är populära. Våra användare ger destinationen Jordanien 4,5 / 5 stjärnor.

Från vilka flygplatser kan jag hitta sista minuten-resor till Jordanien?

Du kan resa till Jordanien från följande flygplatser: Stockholm

Bedöm resmål (82 omdömen)
4.5

Hitta en billig sista minuten resa till Jordanien

Om du vill ha en komplett översikt över vilka sista minuten resor till Jordanien som finns på marknaden, så har du kommit till rätta stället!

Vi har samlat erbjudanden från alla Sveriges resebyråer, så du bara behöver söka här för att få en komplett överblick över vilka sista minuten resor som finns på marknaden.

Ved du redan en massa om Jordanien, men har du fortfarande inte har haft möjligheten att besöka detta spännande land? Sök redan i dag efter någon av de många sista minuten resor till Jordanien som du finner i vår sökmotor.

I Jordanien kan du njuta några härliga dagar i det blå och klara vattenet i Röda havet. Här är dykning mycket populärt, och det kommer sig naturligtvis av en anledning. Man blir snabbt förförd av de färgglada upplevelserna och det vackra marina liv som gömmer sig under vattenytan.

Vill du istället bo vid Döda havet, kan du uppleva välgörande mineraler från ett av världens mest saltrika hav.

Jordaniens invånare är ett välkomnande och vänligt folk, och många har lärt sig engelska så att de enklare kan kommunicera med turister, och självklart också för att de enklare skall kunna sälja sina många olika varor på torg och marknader.

Klimatet i Jordanien är milt och perfekt för oss svenskar, som sällan är vana vid extrem värme. Solen skiner normalt 6-7 timmar om dagen på vintern, och om sommaren ända upp till 12-13 timmar om dagen. Vintern är normalt mycket mild med omkring 15 grader på dagarna, och om sommaren ligger temperaturen mellan 20 och 35 grader beroende på månad, och endast i undantagsfall över 35 grader. Även om det ibland är höga temperaturer så känns inte värmen så tryckande, då luften är mycket torr. Det gör Jordaniens klimat till ett mycket behagligt sådant, året runt.

Om du redan är klar att resa, så skynda dig och sök sista minuten resor till Jordanien i vår sökmotor. Om du har möjlighet att vara flexibel med avresedatumet, så rekommenderar vi det, då du på så sätt får ett större utbud att välja mellan.

Jordanien har så mycket att bjuda på att de flesta som besöker landet ofta själva har svårt att beskriva sina upplevelser. Den unika kulturen, maten och arkitekturen skall helst upplevas på plats!

Den uppenbara fördelen med att köpa en sista minuten resa till Jordanien är självklart att priset är lägre än normalt. Priset är också ofta den primära anledningen till att man väljer en sista minuten resa. En annan fördel är dock att man inte är tvungen att resa på ett bestämt datum, utan själv kan välja när det passar. Om vädret i Sverige ändå visar sig från sin bästa sida, så kan man ju passa på att utnyttja det och vänta med att resa till regnet kommer här hemma …

På så sätt får man både möjlighet att njuta av den svenska och den jordanska sommaren på samma semester. En tredje fördel är att man kan hoppa över avbeställningsskyddet, och på så sätt göra den redan billiga sista minuten biljetten ännu billigare! Det är en svårslagen kombination som en konventionell resa knappast erbjuder.

Sista minuten resor till Jordanien är mycket populära bland både unga, gamla, par och barnfamiljer. Hos Travelmarket finner du ett komplett utbud över resorna, och med en lättöverskådlig översikt. Du söker enkelt på Travelmarket.se och bokar den resa som passar din plånbok och ditt avresedatum bäst. Det är faktiskt inte svårare än så!

Travelmarket.se önskar dig en riktigt skön semester!

Sök sista minuten resor med avresa från Danmark och Norge:
Afbudsrejser til Jordan | Restplasser til Jordan

Resebolag med sista minuten resor till Jordanien

  • Billiga sista minuten-resort med SOLFAKTOR