Big Ben och Westminsterpalatset i London under en solig höstdag med gyllene löv.

Billiga flygbiljetter från Köpenhamn till London.

Bra!
Du har nu prisgaranti
på denna sökning!
Avresa från
Destination
Avresa
 
Hemresa
 
Avresa från
Destination
Avresa
 
 
 
 
 
Resenärer
1 vuxen
Vuxna
-
Barn
-
Barnets ålder 1
-
Barnets ålder 2
-
Barnets ålder 3
-
Barnets ålder 4
-
Barnets ålder 5
-
Barnets ålder 6
-
Barnets ålder 7
-
Barnets ålder 8
-
Barnets ålder 9
-
Sök
Resetyp:Retur
  • Retur
  • Enkel resa
  • Flera resmål
Biljettyp:Ekonomi
  • Ekonomi
  • Ekonomi plus
  • Business Class
  • Första klass

Flygresor från Köpenhamn till London

Ovanstående priser har hittats av våra användare under de senaste 30 dagarna och kan ha ändrats.
8. jul 9. jul
CPH
LTN
STN
CPH
Ryanair Wizz Air 1 stopp
Ryanair Direkt
Från kr. 1 143:- Välj

Från Köpenhamn till London

London är en spännande stad som har något att erbjuda för alla. Staden har ca 14 miljoner invånare, och är indelad i hela trettiotvå stadsdelar. Man brukar räkna London som Europas metropol.

Bo billigt i London

Ett billigt alternativ till hotell är att boka boende på vandrarhem. Du kan komma undan med boende för en billig peng om du dessutom bokar med eget kök och självhushåll. Kolla gärna in Youth Hostel Association, som har fem olika vandrarhem i centrala London. Tänk på att vara ute i god tid.

Vissa lägenhet-hotell erbjuder också prisvärt boende om man reser i en grupp. Dessa är dessutom ofta bättre kvalitet än många hotell, och blir en billigare kostnad per person.

London- Rikt matutbud

Det är en svår uppgift för en besökare att hitta ”rätt ställe” att äta på i London som har den rätta stämningen och till det rätta priset. London har dock något att erbjuda för alla budgetar och smaker. Här finns tusentals restauranger att välja mellan: allt från snabbmat, pubar och några av de mest exklusiva restaurangerna i världen.

Stoke Newington Church Street har ett fantastiskt utbud av lokala restauranger och kaféer. För att komma hit ska du ta till Stoke Newington tågstation. Charlotte Street i området Fitzrovia, bjuder på ett brett utbud av olika kända matkedjor och restauranger som täcker alla världens kök. Clapham Junction, är också ett bra alternativ då här finns en stor variation av typiska brittiska restauranger och barer.

London har flera bra flygplatser, varav Heathrow är den viktigaste och största. Du tar dig runt med tunnelbana för att komma till de olika terminalerna på flygplatsen. Flygplatserna Gatwick, Luton och Stansted ligger en bit utanför London. Dessa har utmärkta kommunikationer in till staden.

Boka dina billiga flygbiljetter från Köpenhamn till London redan idag!

Populära flygplatser med avresa till London