Big Ben och Westminsterpalatset i London under en solig höstdag med gyllene löv.

Billiga flygbiljetter från Sturup till London.

Bra!
Du har nu prisgaranti
på denna sökning!
Avresa från
Destination
Avresa
 
Hemresa
 
Avresa från
Destination
Avresa
 
 
 
 
 
Resenärer
1 vuxen
Vuxna
-
Barn
-
Barnets ålder 1
-
Barnets ålder 2
-
Barnets ålder 3
-
Barnets ålder 4
-
Barnets ålder 5
-
Barnets ålder 6
-
Barnets ålder 7
-
Barnets ålder 8
-
Barnets ålder 9
-
Sök
Resetyp:Retur
  • Retur
  • Enkel resa
  • Flera resmål
Biljettyp:Ekonomi
  • Ekonomi
  • Ekonomi plus
  • Business Class
  • Första klass

Från Sturup till London

London räknas som Europas metropol och har genom historien haft ett stort inflytande på både kultur, nöjesliv, handel och politik. Staden utgör en viktig roll inom utbildning, och du finner även olika kulturcentra med både nationella och internationella drag. London har flera fantastiska museer, operor, bibliotek och teatrar för den kulturintresserade besökaren. London är också en av de bästa städerna i världen för konserter, här finns allt från nya musikaliska trender till välkända artister.

London- Shopping i världsklass

London är en av världens mest modemedvetna stad. Här finns ett brett utbud av kläd-butiker och flagship-butiker. Här finns allt du kan tänkas vilja köpa, men London är dock inte särskilt känt för just billig shopping. I centrala London finner du det främsta shoppingdistriktet i West End. De bästa gatorna är Bond Street, Oxford Street och Regent Street.

Tottenham Court Road bör inte heller missas. Här finner man några av världens mest lyxiga interiör designbutiker. Här finns också ett stort utbud av hi-fi, dator- och elektronikaffärer.

I Camden Town hittar du en mer alternativ shopping. Detta är ett populärt distrikt bland tonåringar. I närheten finner man också den berömda Camden Lock-marknaden. Det är värt att göra ett stopp här för massor av riktigt coola och prisvärda grejer.

Fynda på marknader i London

En fantastisk matmarknad ligger vid metrostationen Borough. Marknaden erbjuder både organisk frukt, grönsaker, ost, nybakat bröd, kött och färsk fisk.

Old Spitalfields Market är en utmärkt marknad att fynda allt från kläder från nyupptäckta designers, skivor och olika maträtter från alla världens hörn. När du väl är i området så ska du passa på att besöka gatan ”Bell Lane 66/68”, för att se en pampig villa där John Lennon en gång spelat på taket.

Köp dina billiga flygbiljetter från Sturup till London redan idag!

Populära flygplatser med avresa till London