Covid-19 - UD:s reseinformation

Sevärdheter Los Angeles

Resetyp Stockholm Göteborg Malmö
Flygbiljetter t/r - Från 16 001:- -
Charter (flyg+hotell) Från 9 380:- Från 11 585:- -
Priserna är givna per person

Sevärdheter

Malibu beach (Los Angeles)
Det är inte alla stränder som lever upp till förväntningarna, men Malibu är absolut en av de vackraste i området. Malibu beach hör till en av de bättre platserna om man vill ha sol och badmöjligheter. Vidare ligger Malibu i en fantastisk landskapsbild med bergen från Santa Monica Mountains National Recreation Area i bakgrunden.
Stadsdelen Hollywood (Los Angeles)
Los Angeles är känt som ett mekka inom filmindustrin och detta betyder att det finns många kända människor och platser här. Om man intresserar sig för film och kändisar ska man ta en tur till Hollywood. steder i byen. En promenad längs Hollywood Boulevard bjuder på hand-och fotavtryck från mer än 150 kända människor, och om man inte lyckas få en glimt av någon känd skådespelare under turen, kan man besöka Hollywood Wax Museum, där man kan beskåda det populära filmfolket.
Universal City (Los Angeles)
Universal Studios byggdes 1915 och sedan 1964 har det varit möjligt att få en rundvandring i området. Här får man chansen att se de platser där åtskilliga filmer och TVprogram inspelas. Vidare är det möjligt att gå en rundvandring som går genom scener från flera berömda filmer eller se en show med specialeffekter.

Område och stadsguider

Område: 
Ort: 
Reseerbjudanden
Hitta billiga resor till hela världen
Prisjämförelsesajten Travelmarket.se söker bland fler än 1000 hemsidor för att hitta de bästa och billigaste resorna till dig.