Covid-19 - UD:s reseinformation

Resguide till Nadi

- Välj område -
- Välj ort -
Guider » Fiji » Nadi

Fakta

Top
Lokalt namn
Nadi
Invånare
10.000
Tidszon
När klockan är 12.00 i Sverige, är den 22.00 i Nadi.

Bästa restid

Top
Den västliga delen av Viti Levu ligger i läsidan, vilket gör att det regnar betydligt mindre här än i området omkring Suva. Nadi med omnejd njuter bra av det tropiska klimatet, så finns inte någon speciellt dålig tidspunkt att komma på . Vintern i Fiji, som stäcker sig från maj till oktober, är den torraste årstiden.

Kultur och underhållning

Top
Kulturlivet i Nadi är inte överväldande. På hotellens barer är det ibland live musik eller diskotek, och det är bara ganska få barer inne i staden. Det finns tre biografer, vilka även visar engelskspråkiga filmer.

Övernattning / Hotell

Top
Nadi är det stället i landet, var det finns störst valmöjlighet vad angår övernattningsställen. Det finns hotell i staden, vi flygfältet och vid stranden, och vissa erbjuder ytterligare sovsalar till ryggsäcksresande, men det finns ingen camping i området. Beställ hotell i Nadi här

Lokal transport

Top

Taxi

Det finns en del taxin i Nad, som kan hyras vid speciella taxihållplatser runt om i staden eller vinkas in från gatan. Det är också möjligt att beställa dem till hotellet.

Övrig transport

Det kör bussar från 5.30 om morgonen till 23.00 om kvällen. Dessutom kan man hyra bilar 24 timmar i dygnet från flygfältet. Det går båtar till en del destinationer från Nadi.
Reseerbjudanden
Hitta billiga resor till hela världen
Prisjämförelsesajten Travelmarket.se söker bland fler än 1000 hemsidor för att hitta de bästa och billigaste resorna till dig.