Covid-19 - UD:s reseinformation

Sevärdheter New Orleans

Resetyp Stockholm Göteborg Malmö
Charter (flyg+hotell) Från 7 177:- Från 8 005:- -
Priserna är givna per person

Sevärdheter

Aquarium of the Americas (New Orleans)
I akvariet kan man se mycket stora djur från the Amazon basin, till exempel finns här ålar och havssköldpaddor. Man kan gå genom en tunnel och på så vis gå vid sidan av ett rev från Caribiska havet. I akvariet kan man också beskåda dhur och vattenmiljö från Mississippi River, och akvariet har också utställningar med djur och vattenmiljöer från nästan alla naturområden i Amerika.
Stadsdelen French Quarter (New Orleans)
The French Quarterär stadens centrum och drar till sig många turister. På området finner man de flesta av stadens sevärdheter såsom museum och utställningar. Vidare är kvarteret värd ett besök på grund av de många gatumusikanter och konstnärer som håller till i området.
Voodoo Spiritual templet (New Orleans)
I Voodoo templet i the French Quarter praktiserer Miriam Chamani spirituella healing ritualer, vilka är baserade på afrikansk amerikansk voodoism. Templet promoverer varken svart eller vit magi, men fokuserer i stället på äkta spirituel magt för vanliga människor. Templet där man kan få ett samtal eller bara köpa böcker om ockulta ting är absolut värt ett besök.

Område och stadsguider

Område: 
Ort: 
Reseerbjudanden
Hitta billiga resor till hela världen
Prisjämförelsesajten Travelmarket.se söker bland fler än 1000 hemsidor för att hitta de bästa och billigaste resorna till dig.