Covid-19 - UD:s reseinformation

Sevärdheter New York

Resetyp Stockholm Göteborg Malmö
Charter (flyg+hotell) Från 6 145:- Från 8 255:- -
Priserna är givna per person

Sevärdheter

Central Park (New York)
Central Park öppnades 1873 och var tänkt som en oas i staden kaotiska liv och larm. I dah lockar parken till sig löpare, folk på skateboards, musiker och ett stort antal turister, så stillheten är det lite si och så med. Men det är ett trevligt område där man kan slappna av och fascineras av alla de olika människor som kommer till parken.
Empire State Building (New York)
Empire State Building är ett av New Yorks största byggnadsmonument. Byggnaden har 102 vånigar och byggdes på endast 410 dagar. Med hiss kan man ta sig upp till de utkiksplatser som finns på 86:e och 102:a våningen. Empire State building lockar många turister, men så kan man också klara dagar se ut över hela staden.
Platsen Times Square (New York)
Times Square är en stor plats mitt i Nem York med ett otal blinkande neonljusskyltar och stora tvskärmar som tillsammans bildar en sällan skådad ljusshow. Platsen är en samlingspunkt vid stora begivenheter i staden, och på nyårsafton är det som regel omkring en miljon människor samlade här.

Område och stadsguider

Område: 
Ort: 
Reseerbjudanden
Hitta billiga resor till hela världen
Prisjämförelsesajten Travelmarket.se söker bland fler än 1000 hemsidor för att hitta de bästa och billigaste resorna till dig.