Covid-19 - UD:s reseinformation

Sevärdheter Orlando

Resetyp Stockholm Göteborg Malmö
Charter (flyg+hotell) Från 7 177:- Från 8 005:- -
Priserna är givna per person

Sevärdheter

Miami Beach (Orlando)
Miami Beach har en strand som är 19 kilometer lång, och området är primärt känt för den utmärkta stranden och det varma, klara vattnet. Hit kommer riktigt många turister för att njuta av det tropiska klimatet. Vid stranden kan man åka rullskridskor, cykla eller åka skateboard. En tur längs the promenade med utsikt över sranden bjuder på vackre synintryck, och stigar man upp tidigt är sannolikheten stor att man möter profesionella fotografer som tar bilder av det vackra landskapet.
SeaWorld Adventure Park (Orlando)
Denne kæmpe marine park kombinerer underholdning med havets mysterier og beskyttelse af det skrøbelige miljø. I parken kan man møde Shamu, en dræberhval, der optræder i et af de mange shows, der er i parken. Man kan desuden komme på tur til Nordpolen og Atlantis, hvor man ser hvalrosser, polarbjørne og hvaler, som lever disse steder. Yderligere er der opvisninger med delfiner, søløver, hajer og pingviner.
Walt Disney World Ressort (Orlando)
Disney World är världens största nöjesfält. Parken har fyra olika områden; The Magic Kingdom med sju olika ämnesområden, Epcot Center, ett vetenskaps- och utställningscenter, Disney MGM Studios, en film- och temapark, och Animal Kingdom, vilket är en upplevelse- och safaripark med vilda djur och exotiska landskap.

Område och stadsguider

Område: 
Ort: 
Reseerbjudanden
Hitta billiga resor till hela världen
Prisjämförelsesajten Travelmarket.se söker bland fler än 1000 hemsidor för att hitta de bästa och billigaste resorna till dig.