Charterresor  till Algarvekusten

Charterresor till Algarvekusten

Algarve - det perfekta semestermålet

Bedöm resmål
4,5
(64 omdömen)
Algarve är den långa kustremsan som ligger i södra Portugal. Längs med kusten finner du massor av charmiga hamnstäder och vackra orter. Här finns många omgivningar som nästan är orörda, och stränder som man kan få ha för sig själv. Man ska inte heller missa det portugisiska köket som bjuder på alla havets läckerheter. Det är dessutom väldigt plånboksvänligt att semestra i Portugal- så passa på att unna dig något extra! Res på charter till Algarve och känn på den levande portugisiska kulturen.

Algarve - charterresor för lata dagar på stranden

Det finns ingen brist på högkvalitativa stränder omkring Algarvekusten. Senora da Rocha är ett populärt resmål som lockar med sin långa strand som sträcker sig så långt ögat kan se. Här kan du passa på att njuta av ett par sköna dagar på stranden samt bestiga de gyllengula klipporna. Havet inbjuder till långa bad och man kan även ägna sig åt vattensporter.

Är du sugen på ett livligt nöjesutbud så är Albufeira staden du ska besöka. Det bjuds på allt ifrån fantastiska restauranger till mysiga caféer och barer. Närheten till havet gör att du aldrig är långt ifrån de fantastiska stränderna om du skulle tröttna på utelivet. Längs med Algarvekusten hittar du också två spännande städer som Faro och Lagos. Faro är på vissa ställen helt omgiven av ruiner från medeltiden. Vilamoura är ett resmål som står på många golfares önskelista. Här finner du högklassiga golfbanor i vackra omgivningar. När du ändå är här ska du också besöka dess läckra marina. Är du nyfiken på portugisiskt vin så måste du besöka distriktet Quinta do Francês.

Algarve levererar ett varierande utbud av utflykter, utsökt mat, och sevärdheter som kombineras med lata dagar på stranden. Åk på charterresa till Algarve och upplev detta spännande resmål!

Charterresor och billiga resor till Portugal

Charterbolag med charterresor till Algarvekusten

Billiga charterresor med Airtours
Billiga charterresor med Escapeaway
Billiga charterresor med TripX
Billiga charterresor med Ving
Hitta billiga resor till hela världen
Prisjämförelsesajten Travelmarket.se söker bland fler än 1000 hemsidor för att hitta de bästa och billigaste resorna till dig.