Charterresor  till Azorerna

Charterresor till Azorerna

Billiga resor till Azorerna

Billiga resor till Azorerna

Bedöm resmål (69 omdömen)
4.4

Azorerna- nio paradisöar

[excerpt]

Azorernas vackra utsiktsplatser

Ett bra sätt att ta sig runt på öarna är att hyra bil. Det rekommenderas att besöka ön São Miguel, och köra längs med öns östra sida. Här finner du fullt av så kallade ”miradouros”, otroliga utsiktsplatser som får dig att tappa andan!

Huvudstaden för regionen Ponta Delgada lockar också med många sevärdheter. Staden består av kullerstenstens belagda gator och byggnader i äkta portugisisk prägel. Det är fyllt av liv och på torgen spelas live-musik. Du finner även många mysiga restauranger som serverar nyfångad fisk och skaldjur. Från stadens marina kan du ta dig vidare med båt till andra städer och öar. Det rekommenderas också att göra ett besök till de berömda tvillingsjöarna Lagoa Verde och Lagoa Azul. Bästa utsikten över öarna är från utsiktsplatsen Visto do Rei. Härifrån ser du att ena sjön är grön, och den andra är blå, precis som namnet antyder.

Azorerna: Charterresor med historiska världsarv

Är du intresserad av historia så rekommenderas också att besöka ön Terceira, och vidare till staden Angra do Heroísmo. Det är skärgårdens äldsta stad, och man har funnit anor från 1450-talet. Sedan 1983 är den klassificerad som ett världsarv av UNESCO.

Åk på charterresa till Azorerna för att uppleva dess storslagna natur och intressanta sevärdheter- det perfekta semesterparadiset!

Sök charterresor med avresa från Danmark:
Charterrejser til Azorerne

Charterresor och billiga resor till Portugal

Hitta resan till Azorerna här

Läs mer på vår blogg