Covid-19 - UD:s reseinformation

Sevärdheter San Francisco

Resetyp Stockholm Göteborg Malmö
Charter (flyg+hotell) Från 9 602:- Från 10 335:- -
Priserna är givna per person

Sevärdheter

Golden Gate Park (San Francisco)
Golden Gate Park sträcker sig över tio kliometer och består av vackra blomsterträdgårdar, sjöar och stora grönområden.De flesta kommer till parken för att slappna av, ta en tur på sjöarna eller sporta på på grönområdena. Parken hyser vidare olika mnuseer och ett akvarium, så det finns också en del att ta sig för om nu vädret inte skulle vara det bästa för utomhusaktiviteter
San Francisco Bukten (San Francisco)
San Francisco Bay är fylld med broar och omgiven av städer och kuperade landskap. San Francisco Bay är den största fjorden på den californiska kustener, och ett otal segelbåtar och färjor trafikerar fjorden varje dag. Från fjordens mynning kan man se den vackra Golden Gate bridge som byggdes 1937.
Stadsdelen Chinatown (San Francisco)
Chinatown är den mest färgstarka delen av San Francisco. Här bor cirka 30.000 kineser tätt tillsammans i sitt eget lille Kina med färgstrålande butiker och monumenter. En bra tidpunkt att besöka området är under det kinesiska nyåret i januari då hela stadsdelen förvandlas till en stor parad.

Område och stadsguider

Område: 
Ort: 
Reseerbjudanden
Hitta billiga resor till hela världen
Prisjämförelsesajten Travelmarket.se söker bland fler än 1000 hemsidor för att hitta de bästa och billigaste resorna till dig.