Covid-19 - UD:s reseinformation

Sevärdheter Sao Paulo

- Välj område -
Resetyp Stockholm Göteborg Malmö
Charter (flyg+hotell) Från 9 912:- Från 9 585:- -
Priserna är givna per person

Sevärdheter

Butanta ormfarm (Sao Paulo)
Ormfarmen i universitetsparken har genom de senaste åren blivit väldigt populär hos turister, som kommer till Sao Paulo. Butanta institutet har över 1000 ormar i alla färger och former. På institutet utvinner man deras gift, som används för motgifter och andra läkemedel. Utöver att se på krypdjur, kan man njuta av den vackra parken, som ormfarmen ligger i, eller man kan besöka ett av de två krypdjursmuseer, som även ligger här.
Museet för modern konst (Sao Paulo)
Museu de Arte Contemporanea i Sao Paulo har inte bara en samling, som ger ett fint intryck av nyare brasiliansk konst. Museet har också en betydlig samling av internationella konstnärer. Utställningen finns i Biennalen, som har några helt enorma utställningssalar. Vartannat år är Biennalen värd för en av världens största återkommande konstutställningar. Missa den inte, om du skulle ha turen att vara i Sao Paulo just vid det tillfället.
Stadsdelen Liberdade (Sao Paulo)
Stadsdelen Liberdade är många asiatiska emigranters hemvist. Sao Paulo är faktiskt den staden, utanför Japan, som har störst antal invånare med japansk bakgrund. Tunnelbanan stannar mitt i Liberdade, och man kan lätt få en eller två dagar till att gå i bara den här stadsdelen. Det är som att komma in i en annan värld att plötsligt stå mitt i den här helt igenom orientaliska stadsdelen. Här finns även goda och bra japanska, koreanska och kinesiska restauranger. Söndag är marknadsdag för matvaror och konsthantverk på Praca Liberdade.

Område och stadsguider

Område: 
• Amazonas
• Pantanal
Ort: 
Reseerbjudanden
Hitta billiga resor till hela världen
Prisjämförelsesajten Travelmarket.se söker bland fler än 1000 hemsidor för att hitta de bästa och billigaste resorna till dig.