Covid-19 - UD:s reseinformation

Sevärdheter Seattle

Sevärdheter

Pike Place Markedet (Seattle)
Pike Place Market är över 990 år gammal och en av Seattles mest populära marknader. På vardagar är atmosfären på markande stillsam och rofylld, men på helgerna kan det vara mera livligt och kaotiskt. Marknaden kan erbjuda många matvaror, bland annat färsk fisk och krabbor. Vidare har ungefär hälften av bodarna efterhand fyllts med hantverk, vilket i hög grad säljs till turister.
Seattle Center (Seattle)
Seattle Center är vad som är kvar från 'Century 21 Exposition' från 1962, när 10 miljoner människor besökte Seattle. Här finner man the Space needle vilket är ett 180 meter högt torn med en restaurang i toppen och en helt fenomenal utsikt över staden. Det är också i detta område man finner stadens största nöjespark och the Seattle Opera House.
The U District (Universitetsområdet) (Seattle)
När man talar om the U District refererar man vanligtvis till Seattles universitetsområde. Detta är en trevlig och charmerande plats att promenera runt på, eller också kan man välja sätta sig på någon av de många restauranger och caféer som finns här. Området har dessutom en del fina museer, häribland Burke Museum som har en utmärkt samling av dinosaurieskelett och konstföremål från indianerna. Det är också här man finner Washington Park Arboretum, vilket har 5500 olika plantor och stora områden med skog och trädgårdar.

Område och stadsguider

Område: 
Ort: 
Reseerbjudanden
Hitta billiga resor till hela världen
Prisjämförelsesajten Travelmarket.se söker bland fler än 1000 hemsidor för att hitta de bästa och billigaste resorna till dig.