Sista minuten till EL Gouna

Sista minuten till EL Gouna

Billiga sista minuten resor till EL Gouna

Från Stockholm

Från Göteborg

Från Köpenhamn

Ovanstående priser är de billigaste från första möjliga avresedag och 4 veckor framåt.

Billiga resor till EL Gouna

  • Urvalda erbjudanden

  • Stockholm

  • Köpenhamn

  • Göteborg

Mövenpick Resort & Spa El Gouna
Mövenpick Resort & Spa El Gouna Dubbelrum
EL Gouna, Övriga Egypten, Egypten 20. okt från Stockholm 7 nätter
7 945:- Välj
The Three Corners Ocean View
The Three Corners Ocean View Premium dubbelrum (utsikt mot trädgård)
EL Gouna, Övriga Egypten, Egypten 26. okt från Köpenhamn 7 nätter
11 057:- Välj
Mövenpick Resort & Spa El Gouna
Mövenpick Resort & Spa El Gouna Dubbelrum
EL Gouna, Övriga Egypten, Egypten 19. okt från Göteborg 7 nätter
11 495:- Välj
Bedöm resmål (284 omdömen)
4.6

Prova en sista minuten resa till El Gouna

Den egyptiska pärlan El Gouna är en mycket populär destination för entusiaster inom vattenskidor, surfing, dykning och andra aktiviteter med betoning på vatten.

En sista minuten resa till El Gouna innebär ett besök i en livlig stad med 22 000 invånare, och området karakteriseras av en tio kilometer lång kustlinje med underbart vackra natur- och strandlandskap så långt ögat når.

Området har sin alldeles egna, speciella charm, och bjuder bland annat på ett sinnrikt system av kanaler, som nästan får europeiska turister att tänka på ett Amsterdam i behagligare klimat. Kanalerna är förbundna med vackra broar, som gör området till utsökta promenadstråk, och gör det lite lättare att ta sig runt.

Som med andra turistdestinationer i Egypten kan det tack vare sin popularitet gå att hitta en mängd prisvärda sista minuten resor till El Gouna, och faciliteterna är ofta i nivå med europeiska resmål och spänner över ett brett spektrum. El Gouna är populärt både bland barnfamiljer och bland de lite äldre resenärerna.

Utöver det imponerande urvalet vattenaktiviteter finns här också ett brett urval av hotell och semesteranläggningar att välja mellan, och här finns även anläggningar som erbjuder all-inclusive. El Gouna har gott om livliga shoppingstråk, barer och restauranger, och här finns också mer traditionella företeelser som basarliknande marknader, men också intressanta museer.

Sista minuten resor för golfglada svenskar
Om man är intresserad av golf så finns fina möjligheter att kombinera sport och avkoppling i El Gouna. Här finns flera golfbanor av modernare snitt, och en professionell golfbana är under konstruktion för de riktigt kräsna golfspelarna.

Om man blir trött på att stoppa tårna i sanden och lapa sol på stranden så finns flera lika avkopplande aktiviteter inomhus – bland annat museum och akvarium där man kan stifta närmare bekantskap med Egyptens marina liv. Oavsett om du väljer en sista minuten resa eller en mer skräddarsydd upplevelse för din resa, är El Gouna ett mångsidigt resmål som lämpar sig väl både till barnfamiljer, seniorer och ensamresenärer.

Temperaturen är som andra resmål runt Röda havet, vilket innebär att klimatet är attraktivt året runt för oss svenskar, och man får ha enorm otur om man råkar på dagstemperaturer under 16-17 grader, oavsett vilken tid på året man reser.

Sök sista minuten resor med avresa från Danmark och Norge:
Afbudsrejser til El Gouna | Restplasser til El Gouna

Resebolag med sista minuten resor till EL Gouna

  • Billiga sista minuten-resort med Escapeaway
  • Billiga sista minuten-resort med SOLFAKTOR
  • Billiga sista minuten-resort med Sunweb
  • Billiga sista minuten-resort med TripX
  • Billiga sista minuten-resort med TUI
  • Billiga sista minuten-resort med Ving

Sista-minuten resor till Egypten

Avreseflygplatser till EL Gouna

Hitta resan till EL Gouna här

Läs mer på vår blogg