Sista minuten till Burgas

Sista minuten till Burgas

Billiga sista minuten resor till Burgas

Från Stockholm

Från Köpenhamn

Ovanstående priser är de billigaste från första möjliga avresedag och 4 veckor framåt.

Billiga resor till Burgas

  • Urvalda erbjudanden

  • Stockholm

  • Köpenhamn

Festa Pomorie Resort
Festa Pomorie Resort Standard studio med havsutsikt
Burgas, Svartahavetkusten, Bulgarien 18. maj från Köpenhamn 7 nätter
4 915:- Välj
Hotel Bulgaria Burgas
Hotel Bulgaria Burgas Dubbelrum
Burgas, Svartahavetkusten, Bulgarien 4. maj från Stockholm 7 nätter
7 300:- Välj
Bedöm resmål (272 omdömen)
4.5

Upplev Burgas i Bulgarien

I den sydostliga delen av Bulgarien finner man Burgas, som är vackert belägen vid kusten till Svarta Havet. Bulgarien är ett otroligt spännande land, där du har möjlighet att se och uppleva ett hav av gamla byggnader, bland annat flera stora och vackra katedraler och domkyrkor.

En av Bulgariens mest populära sevärdheter är det något oväntade ”District Museum of History”, som är ett museum som i hög grad speglar hur den tidigare Bulgariska kulturen har sett ut. Burgas är också populärt för sina många teater- och operaföreställningar, som du har möjlighet att uppleva på någon av Burgas många kulturanläggningar.

Burgas är mer än kultur

Även om det finns en uppsjö kulturskatter gömda i denna fantastiska del av Bulgarien, så finns naturligtvis också andra saker och ting att aktivera sig med. I Burgas finns exempelvis fina möjligheter för att bada, då Burgas ligger precis vid svarta havet. De fina förhållandena i kombination med behaglig vattentemperatur, gör Burgas till ett populärt resmål för familjer som vill resa tillsammans, då resmålet bjuder på aktiviteter som passar både stora och små.

Spara tusentals kronor på din sista minuten resa till Burgas

Om du gott kan tänka dig att komma iväg till Bulgarien och uppleva de många kulturella upplevelser som landet och staden Burgas bjuder på, så kan du ha tur och spara pengar på din resa, om du finner en sista minuten resa till Burgas.

Så håll utkik här på sidan, om du kan tänka dig att hitta en billig sista minuten resa till Burgas, där du får möjlighet för att uppleva denna helt fantastiska kultur som Bulgarien bjuder på. Utbudet är stort och resmålet är populärt bland resenärer i alla åldrar, så oavsett om du reser med familjen eller om du reser ensam eller med partner, så är en sista minuten till Burgas förmodligen en av dina bästa investeringar.

Sök sista minuten resor med avresa från Danmark och Norge:
Afbudsrejser til Burgas | Restplasser til Burgas

Resebolag med sista minuten resor till Burgas

  • Billiga sista minuten-resort med SOLFAKTOR
  • Billiga sista minuten-resort med TripX

Sista-minuten resor till Bulgarien

Avreseflygplatser till Burgas

Hitta resan till Burgas här

Hitta inspiration till Burgas här

Läs mer på vår blogg