Sista minuten till Nessebar

Sista minuten till Nessebar

Bedöm resmål (248 omdömen)
4.6

Besök Bulgarien på en sista minuten resa till Nessebar

På en halvö belägen i Svarta havet i den östliga delen av Bulgarien finner du Nessebar, som är en omkring 3 000 år gammal stad. Inte helt oväntat finns här en värld av urkultur som bara väntar på att upptäckas och utforskas, och många kulturskatter är mycket välbevarade.

Kulturell semester med unika sevärdheter
Om du reser till Bulgarien för att uppleva Nessebar, så kan du redan nu ställa in dig på att få uppleva ett hav av olika kulturella sevärdheter.

Det finns gott om gamla och historiskt intressanta byggnader att upptäcka i Nessebar, och staden återfinns på UNESCOS lista över internationella värdsarv, tack vare de många vackra och fornhistoriska byggnaderna.

Nessebar har enligt legenden haft ett enormt högt antal kyrkor – hela 41 stycken, så här finns tillräckligt med fornhistorisk arkitektur att vila ögonen på. Nessebar har ca 10 000 invånare.

Spara pengar när du åker på en sista minuten resa till Nessebar
Det är inte svårt att spara pengar på din resa till Nessebar. Här på sidan har vi gjort en översikt över olika typer av sista minuten resor som du kan boka till Nessebar. Områdets popularitet gör att flygpriserna håller sig på en relativt plånboksvänlig nivå, då många arrangörer tävlar om att erbjuda sina kunder den bästa sista minuten till Nessebar.

Hitta mer information om Nessebar
”Om du överväger en resa till Nessebar, så finns mer information kring resmålet via denna turistsida, som berättar mer om Nessebar som semesterresmål.”

Sök sista minuten resor med avresa från Danmark och Norge:
Afbudsrejser til Nessebar | Restplasser til Nesebur

Resebolag med sista minuten resor till Nessebar

  • Billiga sista minuten med Escapeaway
  • Billiga sista minuten med SOLFAKTOR
  • Billiga sista minuten med Sunweb
  • Billiga sista minuten med TripX
  • Billiga sista minuten med TUI
  • Billiga sista minuten med Ving

Hitta resan till Nessebar här

Läs mer på vår blogg