Sista minuten till Malaga

Sista minuten till Malaga

Billiga sista minuten resor till Malaga

Från Stockholm

Från Göteborg

Från Köpenhamn

Ovanstående priser är de billigaste från första möjliga avresedag och 4 veckor framåt.

Billiga resor till Malaga

 • Urvalda erbjudanden

 • Stockholm

 • Köpenhamn

 • Göteborg

Oficentro Suites
Oficentro Suites Lägenhet (1 sovrum)
Malaga, Costa del sol, Andalusien, Spanien 19. okt från Stockholm 7 nätter
6 885:- Välj
Oficentro Suites
Oficentro Suites Lägenhet (1 sovrum)
Malaga, Costa del sol, Andalusien, Spanien 18. okt från Göteborg 7 nätter
6 985:- Välj
Oficentro Suites
Oficentro Suites Lägenhet (1 sovrum)
Malaga, Costa del sol, Andalusien, Spanien 18. okt från Köpenhamn 7 nätter
7 919:- Välj
Bedöm resmål (253 omdömen)
4.6

Hitta en billig sista minuten till Malaga

Åk till Malaga med en sista minuten resa, och du kan se fram emot en semester fylld av festligt stadsliv, fantastiska och barnvänliga stränder, spännande sevärdheter och läckra restauranger.

Malaga stad – charm, storhet och fantastisk festligt
”Malaga stad är något av en förbisedd pärla vid Medelhavet. Många gäster flyger hit, bara för att sedan ta sig vidare ut till mindre städer runt Costa del Sol. Det är lite synd, för Malaga har som stad enormt mycket att bjuda på. Staden är i sig själv helt otroligt charmig att bara promenera runt i, och här finns stora, imponerande boulevarder, med vackra blommor och ett livligt folkliv. Här finns också stora och vackra slott och borgar, som man självklart också måste passa på att besöka.

De smala gatorna med sina gamla och slitna byggnader skapar den unika atmosfär som man endast finner i spanska städer. Du finner naturligtvis också ett fantastiskt nattliv i Malaga, och speciellt runt gatorna vid Plaza de la Constitución är det många människor som är på festhumör; och vid Plaza Mitjana och Plaza de Uncibay finner man ofta det yngre festklientelet, som lever livet och festar natten lång.”

Picasso, shopping och tjurfäktning
”Är man intresserad av museum så har Malaga många fina utställningar att erbjuda. Här finns riktigt fina konstmuseum med både modern och lite äldre konst; speciellt är Picassos konst populär här, då det var här i staden han föddes. Malaga har som modern storstad också riktigt bra shoppingområden, och speciellt runt gatorna Calle Marqués de Larios och Calle Puerta del Mar finns mycket att både se på och köpa. När man säger Malaga, säger man också tjurfäktning. Det finns en mycket fin tjurfäktningsarena i staden, och du kan köpa biljetter till en föreställning vid arenans ingång när säsongen är i gång (april-september). Kom dock ihåg att en tjurfäktning inte är någon barnvänlig aktivitet.

Malagas härliga strandliv
Man kan knappast undgå solen, stranden och havet, när man besöker Malaga – och med en billig sista minuten resa hit, får du något av det bästa strandlivet som Spanien kan erbjuda. Medelhavet är närmast gnistrande blått här, stränderna är ljusa, breda och mycket barnvänliga, och solen bakar skönt från en molnfri himmel. Kan man önska sig något mer? Playa de la Malagueta ligger centralt vid Malaga stad, så det är en smidig strand att besöka om du får lust till lite avslappning och sand mellan tårna.

Hyr en bil och upplev mer
Om du har köpt en sista minuten resa till Malaga, är det en strålande idé att hyra en bil och köra en bit utanför staden. Här kan du bland annat besöka några av de vita byarna som området är känt för.

Ganska nära Malaga stad kan du också se berget Torrecilla (1918 m högt). Det är lite av en vandringstur eller klättertur att ta sig till toppen, men väl uppe väntar en praktfull utsikt, varifrån du kan se de många små, vita, byarna, det glittrande Medelhavet, och det böljande landskapet runtomkring.

Det är också en fantastisk upplevelse att besöka staden Ronda, som, bokstavligt talat ligger på kanten av dalen Río Guadalevín. Ronda är en gammal morisk stad från den tid då morerna härskade i området (ca år 1000 till år 1450-1500). Här finns gott om fina restauranger, samt en av de äldsta tjurfäktningsarenorna i Spanien.

En av de sevärdheter du bara måste uppleva när du är i Malaga, är den gamla moriska borgen Alhambra. Det tar lite tid att köra dit, men det är värt varje minut. Namnet Alhambra betyder den röda borgen och syftar på färgen på den slags sten som den är byggd av. Alhambra är utsmyckat med de mest fantastiska utskärningar, och den unika arabiska arkitekturen ger verkligen sina besökare semesterminnen för livet.

Sök sista minuten resor med avresa från Danmark och Norge:
Afbudsrejser til Malaga | Restplasser til Malaga, Costa del Sol

Resebolag med sista minuten resor till Malaga

 • Billiga sista minuten-resort med Airtours
 • Billiga sista minuten-resort med Almena
 • Billiga sista minuten-resort med Amisol Travel
 • Billiga sista minuten-resort med Apollo
 • Billiga sista minuten-resort med Escapeaway
 • Billiga sista minuten-resort med FolkeFerie
 • Billiga sista minuten-resort med Mixx Travel
 • Billiga sista minuten-resort med Nazar
 • Billiga sista minuten-resort med SOLFAKTOR
 • Billiga sista minuten-resort med Sunweb
 • Billiga sista minuten-resort med TripX
 • Billiga sista minuten-resort med TUI
 • Billiga sista minuten-resort med Turkietresor.se
 • Billiga sista minuten-resort med Ving

Sista-minuten resor till Spanien

Avreseflygplatser till Malaga

Hitta resan till Malaga här

Läs mer på vår blogg