Charterresor  till Ibiza

Charterresor till Ibiza

Billiga resor till Ibiza

Billiga resor till Ibiza

Bedöm resmål (66 omdömen)
4.6

Överraskande Ibiza

Ibiza är utan tvivel den bästa och mest populära av öarna i Balearerna – den spanska ögruppen i det varma Medelhavet. Ibiza har en lång sommar och flera månader med temperaturer omkring 30 grader varmt. Dessutom är Ibiza känt för att ha några av – inte bara Europas – utan världens bästa stränder.

Ibiza är kanske dock primärt känt som de festgladas ö, trots att nattklubbarna faktiskt bara utgör en liten bråkdel av öns möjligheter. Även om Ibiza är hem till världens största diskotek, där kända DJ’s från hela världen spelar, är Ibiza egentligen en ö som passar alla typer av resenärer.

Med charterresor till Ibiza kan man uppleva en av Spaniens bästa öar, där det festliga, det stillsamma, det naturliga och det kulturella går hand i hand.

Möjligheterna på Ibiza
Grekerna, som en gång upptäckte ön, kallade Ibiza för pinjeträdens ö. Inte mindre än hälften av Ibizas yta är bevuxet av pinjeträd. Ibiza är också med sina många berg, klippor och grottor, känt för att ha några av Europas bästa och säkraste vandrings- och cykelleder.

I städerna San Antonio och Ibiza stad finner man en överraskande stillsam, glad och kulturell atmosfär, och här finns hotell i alla prisklasser.

Om man inte besöker Ibiza för de världsberömda festerna, så märker man knappt att de existerar. Större delen av alla hotell och semesteranläggningar ligger nämligen långt bort från diskoteken, och i regel nära de vackra stränderna. Om man ändå vill uppleva diskoteken, så är Amnesia, Privilege och Space ett par populära ställen.

Ibiza överraskar, oavsett om man reser som ung eller gammal, med familj, som par eller ensam. Ibiza är först och främst en lugn och stillsam ö, där njutning, värme och avslappning präglar vardagen, men vill man ha lite fart, fläkt och nattliv, så finns det naturligtvis också gott om möjligheter till detta.

Sök charterresor med avresa från Danmark och Norge:
Charterrejser til Ibiza | Charterreiser til Ibiza

Charterresor och billiga resor till Spanien

Charterbolag med charterresor till Ibiza

  • Billiga charterresor med Allinc
  • Billiga charterresor med Escapeaway
  • Billiga charterresor med SOLFAKTOR
  • Billiga charterresor med TripX
  • Billiga charterresor med Ving

Hitta resan till Ibiza här

Läs mer på vår blogg