Find en billig flybillet til London (Stansted)

Billiga flygbiljetter från Stockholm Skavsta, Nyköping till London Stansted.

Bra!
Du har nu prisgaranti
på denna sökning!
Avresa från
Destination
Avresa
 
Hemresa
 
Avresa från
Destination
Avresa
 
 
 
 
 
Resenärer
1 vuxen
Vuxna
-
Barn
-
Barnets ålder 1
-
Barnets ålder 2
-
Barnets ålder 3
-
Barnets ålder 4
-
Barnets ålder 5
-
Barnets ålder 6
-
Barnets ålder 7
-
Barnets ålder 8
-
Barnets ålder 9
-
Sök
Resetyp:Retur
  • Retur
  • Enkel resa
  • Flera resmål
Biljettyp:Ekonomi
  • Ekonomi
  • Ekonomi plus
  • Business Class
  • Första klass

Från Stockholm Skavsta, Nyköping till London Stansted

London är en stad som står i världens centrum - och samtidigt hela världen i en stad! Det talas mer än 230 olika språk här, och du hittar en mängd olika kulturer. Floden Themsen rinner genom hjärtat av staden: från Richmond i väster, genom det centrala London Borough of Westminster ut till Greenwich i öster. Det bästa sättet att se London på är att ta en guidad flod-kryssning eller en hop-on-hop-off buss.

Att göra i London

Det finns över 6000 restauranger i London, så du kommer aldrig att lida brist på nya ställen att äta på. London innehar också 65 Michelin restauranger, och många kändis-kockar finns här. Det finns även gott om bra, billigare alternativ för den som vill vara mer ekonomisk.

London har flera olika parker som är värda att besöka. Kensington Gardens rekommenderas att besöka när du vill ha en stund av avkoppling. Parken innehar magnifika träd, vackra blomsterrabatter, och omfattar hela 275 hektar. Parken är också hem till Kensington Palace, den fridfulla Italienska trädgården, Peter Pan statyn, Albert Memorial och Serpentine Gallery. Det idylliska Broadwalk Caféet är öppet dagligen, och under sommaren utlovas goda förfriskningar.

London Stansted flygplats

London Stansted flygplats ligger 64 km från nordöstra London. Du har många bra kommunikationer in till centrala London. Stansted Express-tåg är det snabbaste färdmedlet, men är också relativt dyrt. För en enkel biljett får du räkna med att betala ca £23.40. Ett bra alternativ till tåg, är att ta bussen. National Express har en 24-timmars service med slut-station Victoria Coach Station, eller Liverpool Street Station. Bussar avgår var timme. Priser är från £ 8 för en enkel biljett.

Passa på redan idag att boka dina billiga flygbiljetter från Stockholm-Skavsta-Nyköping till London-Stansted. Europas allra populäraste storstad väntar på att bli upptäckt av dig!

Hitta billiga resor till hela världen
Prisjämförelsesajten Travelmarket.se söker bland fler än 1000 hemsidor för att hitta de bästa och billigaste resorna till dig.