Billiga flygbiljetter från Sturup till Berlin.

Billiga flygbiljetter från Sturup till Berlin.

Bra!
Du har nu prisgaranti
på denna sökning!
Avresa från
Destination
Avresa
 
Hemresa
 
Avresa från
Destination
Avresa
 
 
 
 
 
Resenärer
1 vuxen
Vuxna
-
Barn
-
Barnets ålder 1
-
Barnets ålder 2
-
Barnets ålder 3
-
Barnets ålder 4
-
Barnets ålder 5
-
Barnets ålder 6
-
Barnets ålder 7
-
Barnets ålder 8
-
Barnets ålder 9
-
Sök
Resetyp:Retur
  • Retur
  • Enkel resa
  • Flera resmål
Biljettyp:Ekonomi
  • Ekonomi
  • Ekonomi plus
  • Business Class
  • Första klass

Flygresor från Malmö Sturup till Berlin

Ovanstående priser har hittats av våra användare under de senaste 30 dagarna och kan ha ändrats.
15. feb 18. feb
MMX
BER
BER
MMX
SAS 2 stopp
SAS 2 stopp
Från kr. 4 032:- Välj

Från Sturup till Berlin

Berlin är huvudstad i Tyskland har en befolkning på 4,5 miljoner människor. Den tyska huvudstaden är idag en världsmetropol och är känd för sina historiska associationer. Staden har många museer, palats, historiska platser, ett livligt nattliv med många caféer, klubbar och barer.

Historiska Berlinmuren

Det är snart 25 år sedan Berlinmuren föll, och Berlin är inte längre en delad stad, utan en pulserande metropol. När Berlinmuren föll 1989 blev det genast plats för frihet och kreativitet. Idag kan man se rester av muren öster om stadens centrum, längs med floden Spee i Mühlenstraße. Ett måste är att besöka East Side Gallery, som är den del av muren som man gjort om till ett galleri. Galleriet bjuder på fantastiska väggmålningar och politiska budskap.

Shoppa alternativt i Berlin

Det främsta exklusiva området för shopping finner man norr om Hackescher Markt, särskilt runt Hackesche Höfe. För mer prisvärd men fortfarande mycket trendig shopping, så rekommenderas Prenzlauer Berg, Kreuzberg och Friedrichshain med många nya designbutiker. Ett par säkra kort när det kommer till shopping är att bege sig till området Eberswalder Straße, Kastanienallee i Prenzlauer Berg och Torstrasse i Mitte. För trevliga och trendiga second hand-kläder och accessoarer måste man besöka Elementarteilchen – Second Hand für Frauen i stadsdelen Wedding. För alternativ design och mode från typiska berlin-designers och konstnärer så ska man gå till ausberlin, nära Alexanderplatz.

Berlin har två operativa flygplatser. Tegel International Airport ligger i nordvästra delen av staden är den största flygplatsen för internationella flygbolag. Berlins andra flygplats heter Schönefeld, belägen sydost om Berlin och är basen för de flesta lågprisbolag och charterflyg. Flygplatsen nås smidigast med S-Bahn och regionaltåg från centrum.

Gå inte miste om chansen att få utforska storstadsmetropolen Berlin. Boka dina billiga flygbiljetter från Sturup till Berlin redan idag!

Populära flygplatser med avresa till Berlin

Hitta resan till Berlin här

Läs mer på vår blogg