Bilden visar Brandenburger Tor i Berlin badat i det gyllene ljuset från solnedgången, med höstlöv i förgrunden.

Billiga flygbiljetter till Berlin

Bra!
Du har nu prisgaranti
på denna sökning!
Avresa från
Destination
Avresa
 
Hemresa
 
Avresa från
Destination
Avresa
 
 
 
 
 
Resenärer
1 vuxen
Vuxna
-
Barn
-
Barnets ålder 1
-
Barnets ålder 2
-
Barnets ålder 3
-
Barnets ålder 4
-
Barnets ålder 5
-
Barnets ålder 6
-
Barnets ålder 7
-
Barnets ålder 8
-
Barnets ålder 9
-
Sök
Resetyp:Retur
  • Retur
  • Enkel resa
  • Flera resmål
Biljettyp:Ekonomi
  • Ekonomi
  • Ekonomi plus
  • Business Class
  • Första klass

Billiga flygresor till Berlin

Ovanstående priser har hittats av våra användare under de senaste 30 dagarna och kan ha ändrats.
23. sep 26. sep
ARN
BER
BER
ARN
Norwegian Direkt
Norwegian Direkt
Från kr. 938:- Välj
27. sep 30. sep
GOT
BER
BER
GOT
AirBaltic 1 stopp
SAS 1 stopp
Från kr. 2 174:- Välj

Hitta en billig flygbiljett till Berlin

Med det stora antal flygbolag, som erbjuder billiga flygbiljetter till Berlin, kan det vara förvirrande att lista ut vilka som är billigast, när det väl kommer till kritan. På travelmarket.se har vi specialiserat oss på marknaden för just billiga flygbiljetter, så att du slipper slösa din tid. Genom att ange ett fåtal kriterier i vår sökmotor, får du en lång lista över de bästa erbjudandena på flyg till Berlin. Riktigt enkelt och okomplicerat.

Även om Berlin inte ligger längre iväg än att du kanske skulle kunna ta tåget eller bilen dit, är det skönt att slippa den långa transporttiden. Det är många som har blivit medvetna om dessa fördelar, och därför har det blivit mer och mer populärt att flyga till Berlin.

Berlin är staden, där du märker av de historiska betydelserna, och den moderna utvecklingen på en och samma gång. Staden har en stor mängd kulturinstitutioner, och imponerar dessutom med den kulturella scenen som har blomstrat i Berlin under de senaste 10-20 åren. Om du har ett intresse för teater eller musik, kommer du helt säkert att hitta en massa spännande evenemang i Berlin.

Den kulturella scenen har vuxit i en otroligt snabb takt, och detta är förmodligen också anledningen till att du hittar ett mycket aktivt nattliv i Berlin. Det är en av de storstäder i Europa, som ständigt har nya saker på gång för unga mäniskor.

I Berlin finner du också historiska sevärdheter som Brandenburger Tor, ett av Berlins landmärken. Denna port symboliserar på ett vackert sätt själva återföreningen mellan öst och väst, och är verkligen värt ett besök. Och kom ihåg att titta förbi TV-tornet, Checkpoint Charlie, och det kända förintelsemonumentet Holocaust Denkmal.

Närdu bokar dina billiga flygbiljetter till Berlin, är det kanske en god idé att överväga om du behöver förnya din garderob? I Berlin hittar du nämligen en hel uppsjö av billiga och läckra kvalitetsmärkesvaror och unika vintagekläder.

Kurfürstendamm är Berlins mest berömda shoppingboulevard, och erbjuder något för alla shoppingsugna. Kurfürstendamm är nästan en sevärdhet i sig själv, så tar gärna en promenad ner på den 3,5 km. långa boulevarden. Om du är intresserad av långa och breda boulevarder, måste du uppleva avenyn Unter den Linden, som är Berlins motsvarighet till Champs-Elysées i Paris.

Berlin är passande både för unga och gamla, singlar och par, för oavsett vilken typ av semester du föredrar, så har Berlin hela utbudet. Och för att citera en känd låt: Vem kan sova i Berlin? Här finns helt enkelt för mycket att göra för att du har tid att sova. Passa på att boka dina billiga flygbiljetter till Berlin redan idag, så kan du vara säker på att få en spännande och händelserik semester.

Populära flygplatser med avresa till Berlin

Mest populära flygplatserna i Tyskland

Populära resmål i Norra Europa