Panoramavy över en kuststad vid solnedgången med berg i bakgrunden och havet i förgrunden.

Billiga flygbiljetter till Cape Town

Bra!
Du har nu prisgaranti
på denna sökning!
Avresa från
Destination
Avresa
 
Hemresa
 
Avresa från
Destination
Avresa
 
 
 
 
 
Resenärer
1 vuxen
Vuxna
-
Barn
-
Barnets ålder 1
-
Barnets ålder 2
-
Barnets ålder 3
-
Barnets ålder 4
-
Barnets ålder 5
-
Barnets ålder 6
-
Barnets ålder 7
-
Barnets ålder 8
-
Barnets ålder 9
-
Sök
Resetyp:Retur
  • Retur
  • Enkel resa
  • Flera resmål
Biljettyp:Ekonomi
  • Ekonomi
  • Ekonomi plus
  • Business Class
  • Första klass

Billiga flygresor till Cape Town

Ovanstående priser har hittats av våra användare under de senaste 30 dagarna och kan ha ändrats.
25. jul 1. aug
ARN
CPT
CPT
ARN
Turkish Airlines 1 stopp
Turkish Airlines 1 stopp
Från kr. 10 752:- Välj

Upplev legendariska Cape Town / Kapstaden

Kapstaden / Cape Town är belägen på Afrikas sydligaste spets, där Atlanten möter Indiska oceanen och där soltimmarna verkar oändliga. Detta är staden som tog priset som The World Design Capital 2014.

Omgiven och skyddad av det världsberömda Table Mountain (Taffelberget), finner man den underbara Sydafrikanska, Kapstaden. Staden välkomnar dig med sin pulserande atmosfär, och presenterar dig för dess färgglada hus, gyllene stränder, världsberömda vingårdar, vilda natur och sublima mångfald. Kapstaden är idag, tack vare dess tumultartade historia, en av de mest mångkulturella städerna i världen – en mångfald som ger alla typer av resenärer allehanda möjligheter.

Kapstaden har allt

Cape Town är den typ av stad, som verkligen har allt. En myllrande metropol, där caféer, restauranger, butiker och nattklubbar, gömmer sig mellan ståtliga skyskrapor som pekar upp mot den ljusblå afrikanska himlen.

Ett stenkast från stadens centrum, finner man i gengäld dess kritvita sandstränder med palmer, där familjer och ungdomar samlas för att njuta och ha roligt.

På andra sidan av Taffelberget, vid platåbergets horisontella topp, finner man spännande nationalparker som innehåller det bästa och mest fascinerande av det sydafrikanska djurlivet. Det är billigt att ta sig upp hit med taxi, och även mycket prisvärt att ta en tur runt på slätterna och titta på elefanter, giraffer, lejon och tigrar.

Det är också möjligt att njuta av ”vinsafari” genom det vackra landskapet, där du kan uppleva vinsmakning och köpa viner som utmärker sig bland de bästa i världen.

Både historiskt och kulturellt sätt, utmärker Kapstaden sig som en av världens mest spännande städer. Nelson Mandela var Sydafrikas första demokratiskt valda president. Från Kapstaden, är det möjligt att besöka ön, Robben Island, där han satt fängslad större delen av sitt liv i kampen för jämställdhet.

Cape Town är en stad som har allt.

Du kan söka efter flygbiljetter till Kapstaden och resten av Sydafrika på Travelmarket. Du kan söka efter flera avrese-flygplatser i en och samma sökning, jämföra priser i vår priskalender, samt hitta de lägsta priserna bland de många förslagen som presenteras i vår flygsökmotor.

Mest populära flygplatserna i Sydafrika

Populära resmål i Afrika