Resguide till Trinidad

- Välj område -
- Välj ort -

Fakta

Top
Lokalt namn
Trinidad
Invånare
1.050.000

Reseförberedelser

Top

Bästa restid

Det är varmt på Trinidad hela året, där temperaturen varierar mellan 21 till 37 grader. Det är regntid från juni till november med våldsamma dagliga regnskurar. De är dock oftast kortvariga. Det är varmast på Trinidad från juni till oktober. Det är värt att planlägga sin resa till karnevalen, som ligger i februari eller mars.

Lokala förhållanden

Top

Tidszon

När klockan är 12.00 i Sverige, är hon 07.00 på Trinidad.

Kultur och underhållning

Enligt hörsägen skulle karnevalen på Trinidad vara lika vacker som den i Rio eller New Orleans

Övernattning / Hotell

Top
Det är dyrt att bo på Trinidad. Det finns inte många små mysiga hotell. I stället finner man stora resorts med swimmingpools, resturanger och alla möjliga och omöjliga förnödenheter. Det är generellt dyrt att bo på ön, men man kan dock finna privata bed & breakfast. Beställ hotell i Trinidad här

Lokal transport

Top

Taxi

Det kör taxi på hela ön. De är billiga och man kan ofta få dem att vänta när man besöker en sevärdighet utan att det kostar extra.

Övrig transport

Busstrafiken på Trinidad är väldigt begränsad, och det körs endast mellan San Fernando och Arima. Ett alternativ är minivans, som kör fasta rutter.
Hitta billiga resor till hela världen
Prisjämförelsesajten Travelmarket.se söker bland fler än 1000 hemsidor för att hitta de bästa och billigaste resorna till dig.