Bilden visar en flodstrand i skymningen med byggnader, ett torn och en bro upplysta av kvällsljus.

Billiga flygbiljetter till Düsseldorf

Bra!
Du har nu prisgaranti
på denna sökning!
Avresa från
Destination
Avresa
 
Hemresa
 
Avresa från
Destination
Avresa
 
 
 
 
 
Resenärer
1 vuxen
Vuxna
-
Barn
-
Barnets ålder 1
-
Barnets ålder 2
-
Barnets ålder 3
-
Barnets ålder 4
-
Barnets ålder 5
-
Barnets ålder 6
-
Barnets ålder 7
-
Barnets ålder 8
-
Barnets ålder 9
-
Sök
Resetyp:Retur
  • Retur
  • Enkel resa
  • Flera resmål
Biljettyp:Ekonomi
  • Ekonomi
  • Ekonomi plus
  • Business Class
  • Första klass

Billiga flygresor till Düsseldorf

Ovanstående priser har hittats av våra användare under de senaste 30 dagarna och kan ha ändrats.
13. jul 5. aug
ARN
DUS
DUS
ARN
AirBaltic 1 stopp
AirBaltic 1 stopp
Från kr. 1 674:- Välj
19. jul 28. jul
ARN
CGN
DUS
ARN
Eurowings Direkt
KLM 1 stopp
Från kr. 1 934:- Välj
21. jun 23. jun
ARN
CGN
CGN
ARN
Eurowings Direkt
Eurowings Direkt
Från kr. 2 174:- Välj
23. jun 25. jun
ARN
DUS
DUS
ARN
SAS 1 stopp
SAS 1 stopp
Från kr. 2 453:- Välj

Flyg till vidunderliga Düsseldorf

I Hjärtat av Europa, i västra Tyskland, finner man staden Düsseldorf, genomskuren av den otroligt vackra floden Rhen. Det går att promenera en hel kilometer bredvid Rhen-floden i Düsseldorf, och många lokalinvånare samlas här om kvällen för att se solnedgången och njuta en kopp kaffe eller en kall öl. Och även om man egentligen inte får, så är det många som passar på att ta ett kvällsdopp i de vackra omgivningarna. Välkommen till Düsseldorf!

Düsseldorf utmärker sig som en av de mest speciella tyska städerna. Det beror bland annat på stadens påverkan av japansk kultur, välbevarade medeltida sevärdheter, moderna arkitektoniska landmärken, och inte minst stadens egen karneval.

Japan, karneval och medeltid i Düsseldorf
Mycket tack vare stadens attraktiva och europeiska omgivningar har japanska immigranter och företag valt staden som en alldeles speciell vänort. Det har resulterat i en düsseldorfsk Japan-dag, där denna spännande kultur och dess fantastiska inflytande på stadens firas. Som enda stad i hela Europa har Düsseldorf ett autentiskt, buddhistiskt tempel, omgivet av japanska trädgårdar, tehus och lekparker för barnen. EKO-House heter området, och det utgör ett vackert exempel på en smakfull blandning av de bästa delarna av både europeisk och asiatisk kultur.

Staden är också välkänd för sina otroligt välbevarade borgar från medeltiden, och här har man också återskapat autentiska riddarstrider. Här finns massor av möjligheter att utforska hur man levde under medeltiden.

På gatorna bland de många nybyggda och vackra hamnbyggnaderna – som hyser allt från Chanel till små kafferosterier – pågår varje år i november den intensiva och underhållande karnevalen. Här festar både barn och vuxna tillsammans, och karnevalen är en av Düsseldorfs största folkfester.

Självklart finns en mängd andra intressanta begivenheter i en kosmopolitisk stad som denna – som en gigantisk nöjespark, middagskryssning på floden Rhen, utomhuskonserter, fyrverkeri över floden, och en mängd andra intressanta sevärdheter. Något man knappast behöver bekymra sig för, är att åka hem utan minnesvärda upplevelser i bagaget.

Mest populära flygplatserna i Tyskland

Populära resmål i Norra Europa