Modern stadssilhuett med skyskrapor och palmer längs vattnet under en klar blå himmel.

Billiga flygbiljetter till Miami

Bra!
Du har nu prisgaranti
på denna sökning!
Avresa från
Destination
Avresa
 
Hemresa
 
Avresa från
Destination
Avresa
 
 
 
 
 
Resenärer
1 vuxen
Vuxna
-
Barn
-
Barnets ålder 1
-
Barnets ålder 2
-
Barnets ålder 3
-
Barnets ålder 4
-
Barnets ålder 5
-
Barnets ålder 6
-
Barnets ålder 7
-
Barnets ålder 8
-
Barnets ålder 9
-
Sök
Resetyp:Retur
  • Retur
  • Enkel resa
  • Flera resmål
Biljettyp:Ekonomi
  • Ekonomi
  • Ekonomi plus
  • Business Class
  • Första klass

Billiga flygresor till Miami

Ovanstående priser har hittats av våra användare under de senaste 30 dagarna och kan ha ändrats.
26. sep 10. okt
GOT
MIA
MIA
GOT
American Airlines 1 stopp
American Airlines 2 stopp
Från kr. 3 871:- Välj
28. jun 5. jul
GOT
MIA
MIA
GOT
American Airlines 2 stopp
American Airlines 2 stopp
Från kr. 3 940:- Välj
6. jun 14. jun
GOT
MIA
MIA
GOT
British Airways 1 stopp
British Airways 1 stopp
Från kr. 4 072:- Välj
11. jul 18. jul
ARN
MIA
MIA
ARN
Finnair 2 stopp
British Airways 2 stopp
Från kr. 4 749:- Välj
30. jun 7. jul
ARN
MIA
MIA
ARN
Finnair 2 stopp
American Airlines 2 stopp
Från kr. 5 813:- Välj
18. jun 26. jul
ARN
MIA
MIA
ARN
KLM 1 stopp
KLM 1 stopp
Från kr. 5 874:- Välj

Miami – strandliv og stadsliv

Miami ligger i den amerikanska ”solskensstaten” Florida, och här finns de skönaste av stränder, storslagna sevärdheter och många andra roliga upplevelser i vackert, soligt väder.

Soligt och sevärt strandliv

När du har hittat en billig flygbiljett till Miami, kan du se fram emot ett resmål som bjuder på några av världens härligaste badstränder. Här finns verkligen något att längta efter, om du gillar sol, värme och ett aktivt strandliv. Stränderna, som består av fin, vit sand, är breda och barnvänliga. Vattnet är rent, klart och varmt, och överallt finns företag som erbjuder dykning, segelturer eller andra vattensportsaktiviteter för besökare i alla åldrar.

Den världsberömda South Beach lockar solälskare alla världens hörn. Strandens solstolar lockar såväl vanliga barnfamiljer som unga singlar, kända filmstjärnor, sångare och andra kändisar, och det kan vara mycket underhållande att bara ligga i solen och iaktta alla de andra badgästerna.

Miamis härliga stadsliv

Oavsett om du vill koppla av på stranden eller aktivera dig med museer, gallerier och utställningar, eller om det är nöjesparker, golf, kajakturer eller om du är ute efter andra mer fysiska aktiviteter och sevärdheter, så finns alla dessa vitt skilda upplevelser i Miami. Här finns verkligen något för alla, oavsett ålder, smak och storlek på plånboken, och överallt råder en unik atmosfär av avkopplande storstadsliv, med gott om utrymme för mångfald och personliga, individuella uttryck.

Är du vid South Beach, så kan det varmt rekommenderas att hitta någon god restaurang i området, äta en läcker måltid och bara njuta av skymningen och den speciella känsla som uppstår när det soliga och pigga Miami långsamt övergår i ett dovt brusande nattliv. South Beach är världsberömt för sitt nattliv, och här finns plats för alla typer av personligheter. Missa inte att uppleva den unika atmosfär som uppstår efter mörkrets inbrott och som verkligen satt Miami och South Beach på kartan.

Shopping, restauranger och roliga upplevelser med djur

När shoppinglusten kommer smygande så är Bayside Marketplace ett fantastiskt ställe att bege sig. Här finns massor med spännande butiker, där du kan köpa kläder, skor, leksaker, smycken, konst och mycket annat. Här finns också en mängd inbjudande restauranger, kaféer och barer, och i området omkring Bayside Marketplace finner du flera museer, den interaktiva zoologiska trädgården Jungle Island, och akvarieanläggningen Miami Seaquarium. Från Miami avgår det massvis av kryssningar. På kryssningar.se finns ett stort utbud om du vill uppleva en kryssning i Karibien.

För fler shoppingmöjligheter är också den otroligt hippa stadsdelen “The Grove” värd ett besök. Egentligen heter den ”Coconut Grove” men blir i folkmun oftast ”The Grove”. Här finns fantastisk shopping med moderna butiker, restauranger, museer och hotell sida vid sida, och här anordnas ofta många av Miamis kulturevenemang. ”The Grove” har en mycket unik atmosfär, och ett intressant inslag i varje resa till Miami.

En spännande och färgglad människo-mosaik

Miamis stads- och kulturliv kännetecknas av de många olika människor som bor här. Staden är en brokig mosaik, där den rika, moderna, västliga kändisvärlden står i skarp kontrast till den betydligt fattigare världen som finns på de karibiska öarna söderöver. Med de många invandrare som har slagit sig ned i staden, samt de otaliga andra mindre bemedlade invånarna, ses stora skillnader i levnadsstandard och därmed livskvalitet här.

Det är dock ofta i denna typ av befolkningsmix som stora städers kulturliv blomstrar upp och blir färgglatt och fullt av liv och rörelse, och det är just vad som skett i Miami. De många invandrarna från bland annat de Karibiska öarna är i hög grad med om att måla stadens kulturliv i all världens färger, och ljudet av Miami är ett brokigt lapptäcke av olika språk, personligheter, kreativa kulturuttryck och varierande musikaliska talanger, där mänsklig värme och karibiska salsarytmer är tydliga inslag.

Det flesta är överens om att det är en fantastisk upplevelse att besöka Miami, och det är svårt att slita sig från stadens utmärkande personlighet, som på ett så inbjudande sätt välkomnar sina besökare, oavsett var de må komma ifrån.

Mest populära flygplatserna i USA

Populära resmål i Nordamerika

Inspiration till resan