Solnedgången i Los Angeles kastar en varm glöd över stadssiluetten med palmer i förgrunden.

Billiga flygbiljetter till Los Angeles

Bra!
Du har nu prisgaranti
på denna sökning!
Avresa från
Destination
Avresa
 
Hemresa
 
Avresa från
Destination
Avresa
 
 
 
 
 
Resenärer
1 vuxen
Vuxna
-
Barn
-
Barnets ålder 1
-
Barnets ålder 2
-
Barnets ålder 3
-
Barnets ålder 4
-
Barnets ålder 5
-
Barnets ålder 6
-
Barnets ålder 7
-
Barnets ålder 8
-
Barnets ålder 9
-
Sök
Resetyp:Retur
  • Retur
  • Enkel resa
  • Flera resmål
Biljettyp:Ekonomi
  • Ekonomi
  • Ekonomi plus
  • Business Class
  • Första klass

Billiga flygresor till Los Angeles

Ovanstående priser har hittats av våra användare under de senaste 30 dagarna och kan ha ändrats.
12. aug 19. aug
ARN
LAX
LAX
ARN
Air Canada 1 stopp
Air Canada 1 stopp
Från kr. 5 458:- Välj
9. aug 16. aug
ARN
LGB
LGB
ARN
Delta Airlines 2 stopp
Delta Airlines Air France KLM 2 stopp
Från kr. 5 726:- Välj
22. jul 28. jul
ARN
LAX
LAX
ARN
British Airways 2 stopp
British Airways 1 stopp
Från kr. 5 957:- Välj
4. aug 11. aug
ARN
LGB
LGB
ARN
Delta Airlines 2 stopp
KLM 2 stopp
Från kr. 6 032:- Välj
18. jun 22. jun
ARN
LAX
LAX
ARN
American Airlines 1 stopp
Finnair 2 stopp
Från kr. 6 163:- Välj
5. aug 11. aug
ARN
LGB
LGB
ARN
Delta Airlines 2 stopp
Delta Airlines 2 stopp
Från kr. 6 414:- Välj

Los Angeles slutar aldrig att överraska

Los Angeles brukar beskrivas som resmålet för alla. Besök Hollywood, spendera en dag på Disneyland, shoppa i några av de tusentals butikerna eller ligg en dag och slappa på en skön sandstrand.

Hollywood, filmälskarnas paradis

Säger man Los Angeles, så säger man automatiskt också Hollywood. Hollywood har i mer än 100 år varit världens filmstad nr. 1, så när du är i Los Angeles, är ett besök hör ofta på toppen av önskelistan. Utöver ett besök på världsberömda Universal Studios, kan du också gå på upptäckt i det spännande museet Hollywood Museum, där du kan se kostymer, manus, bilder, och många andra objekt som har tillhört några av filmhistoriens allra största personligheter.

Walk of Fame

Du får heller inte missa Hollywoods Walk of Fame, där du finner fler än 4 200 femkantiga, röda stjärnor, med världsberömda konstnärers namn. Här kan du också se Grauman’s Chinese Theatre, som är platsen där några av världens största skådespelare har satt sina hand- eller fotavtryck i våt cement.

Träffa Musse Pigg eller lev ut dina berg- och dalbanedrömmar

Har du barn, eller om du har barnasinnet i behåll, så är Disneyland naturligtvis ett av de ställen du inte får missa. Här kan du träffa alla de kända figurerna från Disneys universum, och du kan enkelt spendera en hel dag här. Är du ute efter mer äventyrliga upplevelser, är Los Angeles också platsen där du kan leva ut få dina vildaste drömmar om berg- och dalbanor. I nöjesparken Six Flags Magic Mountain finns ett enormt utbud av berg- och dalbanor och andra åkattraktioner.

Shopping på Rodeo Drive och avslappning i Ole Henriksens spaEtt besök i Los Angeles inte fulländat utan en shoppingtur. Inget ställe i världen är bättre för shopping än den världsberömda Rodeo Drive, där Julia Roberts shoppade loss i filmen ”Pretty Woman”. Om din plånbok inte räcker så länge på Rodeo Drive, finns det gott om andra shoppingmöjligheter över hela Los Angeles.

Har du pengar över efter några dagars intensiv shopping, så varför så inte använda dem hos den danska skönhetsgurun Ole Henriksen, som har en spa-anläggning på Sunset Boulevard. Här får du full valuta för dina slantar, och här skämmer du bort både kropp och själ. Allt du behöver hitta är en billig flygbiljett till Los Angeles – sedan är det bara att luta sig tillbaka och se fram emot resan.

Slappa dagar på stranden

När du har vandrat dig trött på Disneyland, och när du använt dina sista slantar, kan du njuta ett par dagar i Los Angeles på några av världens mest kända stränder.

I Santa Monica-bukten ligger Manhattan-stranden, där de rika och vackra med sitt ”bling-bling” håller till. I närheten ligger Hermosa-stranden, där ofta de unga och sportiga håller till. Är du ute efter en barnvänlig strand, så skall du ta dig till Cabrillo-stranden, där det också finns ett besökscenter med spännande och interaktiva aktiviteter för barnen.

Flyg till Los Angeles

Flygbiljetter till Los Angeles behöver inte kosta skjortan. Om du bara är flexibel med avresan går det att finna prisvärda flygbiljetter för hela familjen.

Mest populära flygplatserna i USA

Populära resmål i Nordamerika