Find en billig flybillet til London (Stansted)

Billiga flygbiljetter från Västerås (Hässlö) till London Stansted.

Bra!
Du har nu prisgaranti
på denna sökning!
Avresa från
Destination
Avresa
 
Hemresa
 
Avresa från
Destination
Avresa
 
 
 
 
 
Resenärer
1 vuxen
Vuxna
-
Barn
-
Barnets ålder 1
-
Barnets ålder 2
-
Barnets ålder 3
-
Barnets ålder 4
-
Barnets ålder 5
-
Barnets ålder 6
-
Barnets ålder 7
-
Barnets ålder 8
-
Barnets ålder 9
-
Sök
Resetyp:Retur
  • Retur
  • Enkel resa
  • Flera resmål
Biljettyp:Ekonomi
  • Ekonomi
  • Ekonomi plus
  • Business Class
  • Första klass

Från Västerås (Hässlö) till London Stansted

London är den politiska och kulturella huvudstaden i Storbritannien. Du kan besöka drottningens officiella residens på Buckingham Palace, och se många andra världskända attraktioner. Många av de mest kända attraktionerna är dessutom gratis att besöka, såsom Tate Modern, och Victoria and Albert Museum.

Oavsett om du vill bo på ett 5-stjärnigt hotell, ett mysigt bed-and-breakfast, eller ett billigt hostel, så erbjuder London ett brett utbud av boende.

Åk på guidad buss-tur i London

Är du på besök endast ett par dagar och vill hinna se så mycket som möjligt så rekommenderas det att ta en hop-on-hop-off busstur i staden. På detta sätta kan du utforska London i all sin prakt och hinna se det mesta. Denna tur omfattar världsberömda sevärdheter som Towern, Shakespeares Globe, spektakulära Westminster Abbey, och Buckingham Palace. Man får också se de mest välkända områdena i London som Marble Arch, Park Lane och det pulserande Piccadilly Circus.

Cykla och se Londons kända landmärken

Är du mer den aktiva typen så kan du nu ta del av en kvälls cykel-tur runt floden Themsen. Du får inte bara chansen att se solen gå ned över den majestätiska floden, utan du får även en chans att se London från dess bästa sida. Denna cykel-tur tar dig genom hjärtat av staden och du ser de typiska landmärkerna av London såsom: The London Eye, Tower Bridge och Big Ben.

London Stansted är Storbritanniens tredje mest trafikerade flygplats och är en av de snabbast växande flygplatserna i Europa. Flygplatsen är belägen 64 km från nordöstra London. Stansted flygplats har ett brett utbud av butiker, restauranger, valutaväxling och biluthyrning.

Stansted Express är det snabbaste sättet att komma till centrala London. Tågen avgår från flygplatsen från ca 5:30 till 23:45. De avgår var 15 minut och resan tar 50 minuter.

Köp dina billiga flygbiljetter från Västerås-Hässlö till London-Stansted redan idag!

Hitta billiga resor till hela världen
Prisjämförelsesajten Travelmarket.se söker bland fler än 1000 hemsidor för att hitta de bästa och billigaste resorna till dig.